Denizli Büyükşehir Kadın Judo Takımı Avrupa’ya gitti

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.12.2023 - 11:10, Güncelleme: 07.12.2023 - 10:10 1287+ kez okundu.
 

Denizli Büyükşehir Kadın Judo Takımı Avrupa’ya gitti

Denizli Büyükşehir Kadın Judo Takımı Avrupa’ya gitti
Spor Toto Süper Lig 2022’yi ikincilikle tamamlayarak Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nda mücadele etmeye hak kazanan Denizli Büyükşehir Belediyespor Kadın Judo Takımı, Sırbistan’ın başkenti Belgrad’a gitti.2017 yılında Spor Toto Süper Lig’e yükselen Denizli Büyükşehir Belediyesi Kadın Judo Takımı, geçen yıl büyük bir başarıya imza atarak Spor Toto Süper Lig’i ikincilikle tamamlamıştı. Galatasaray’ın ardından averaj ve 12 puanla lig müsabakalarını ikincilikle tamamlamayı başaran Büyükşehir Belediyesi Kadın Judo Takımı bu sonuçla Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nda mücadele etmeye hak kazanmıştı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kadın Judo Takım kafilesi bu sabah (7 Aralık 2023 Perşembe) Avrupa Kulüpler Şampiyonası’na katılmak üzere Sırbistan’ın başkenti Belgrad’a hareket etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi önünden hareket eden sporcu kafilesi ellerinden gelen çabayı göstereceklerini belirterek Denizli’ye derecelerle dönmek istediklerini kaydetti.Başkan Zolan’dan bizim çocuklara başarı dileğiDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Avrupa’ya hareket eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Kadın Judo Takımı teknik heyet ve sporculara başarılar diledi. Sporcuların Denizli ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını kaydeden Başkan Zolan, “Bizim çocuklar her geçen gün başarılarına bir yenisini ekliyor. Şehrimizin çocuklarının Denizli’mizi ve ülkemizi uluslar arası arenada temsil etmeleri bizleri ayrıca gururlandırıyor. İnşallah güzel sonuçlarla dönerler. Her birinin gözlerinden öpüyor, yürekten başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Denizli Büyükşehir Kadın Judo Takımı Avrupa’ya gitti
Spor Toto Süper Lig 2022’yi ikincilikle tamamlayarak Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nda mücadele etmeye hak kazanan Denizli Büyükşehir Belediyespor Kadın Judo Takımı, Sırbistan’ın başkenti Belgrad’a gitti.

2017 yılında Spor Toto Süper Lig’e yükselen Denizli Büyükşehir Belediyesi Kadın Judo Takımı, geçen yıl büyük bir başarıya imza atarak Spor Toto Süper Lig’i ikincilikle tamamlamıştı. Galatasaray’ın ardından averaj ve 12 puanla lig müsabakalarını ikincilikle tamamlamayı başaran Büyükşehir Belediyesi Kadın Judo Takımı bu sonuçla Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nda mücadele etmeye hak kazanmıştı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kadın Judo Takım kafilesi bu sabah (7 Aralık 2023 Perşembe) Avrupa Kulüpler Şampiyonası’na katılmak üzere Sırbistan’ın başkenti Belgrad’a hareket etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi önünden hareket eden sporcu kafilesi ellerinden gelen çabayı göstereceklerini belirterek Denizli’ye derecelerle dönmek istediklerini kaydetti.

Başkan Zolan’dan bizim çocuklara başarı dileği
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Avrupa’ya hareket eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Kadın Judo Takımı teknik heyet ve sporculara başarılar diledi. Sporcuların Denizli ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını kaydeden Başkan Zolan, “Bizim çocuklar her geçen gün başarılarına bir yenisini ekliyor. Şehrimizin çocuklarının Denizli’mizi ve ülkemizi uluslar arası arenada temsil etmeleri bizleri ayrıca gururlandırıyor. İnşallah güzel sonuçlarla dönerler. Her birinin gözlerinden öpüyor, yürekten başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.