MERKEZEFENDİ’NİN ATOM KARINCASI

BÜYÜKŞEHİR BLD 20.02.2024 - 12:42, Güncelleme: 20.02.2024 - 12:42 1790+ kez okundu.
 

MERKEZEFENDİ’NİN ATOM KARINCASI

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, seçim maratonunda 2 haftayı geride bıraktı. Güler yüzü ve sempatik tavırlarıyla kısa sürede seçmenden tam not alan Başer, baş döndüren bir tempoyla Merkezefendi sokaklarını arşınlıyor.
EKREM BAŞER SEÇİM OFİSİ Denizli’nin başarılı ve sevilen genç iş insanı Ekrem Başer’in adım adım Merkezefendi Belediye Başkanlığı’na uzanan seçim maratonunda 2 hafta geride kaldı. Cumhur İttifakı tarafından 4 Şubat’ta Merkezefendi Belediye Başkan Adayı gösterilen Başer, sahaya çıktığı ilk günden bu yana her gün yüzlerce Merkezefendili’nin elini sıkıyor, derdini dinliyor.  MERKEZEFENDİ’Yİ KAZANMAKTA KARARLI  Nefes kesen bir hızla devam eden seçim çalışmalarında toplumun her kesimiyle bir araya gelmeye kararlı olduğunu gösteren Başer, şu ana kadar binlerce Merkezefendiliyle buluştu. Güler yüzü ve sempatisiyle seçmenden tam not alan Ekrem Başer, Merkezefendi Belediyesi’ni 5 yıl aradan sonra tekrar partisine ve Cumhur İttifakı’na kazandırmakta kararlı.  CUMHUR İTTİFAKINDA YÜZLER GÜLÜYOR Hiçbir sınıf ayrımı gözetmeksizin Merkezefendi’nin her mahallesi ve sokağına eşit ve adil hizmet götüreceğine söz vererek ilçenin çehresini değiştireceğine dair iddialı söylemleriyle de dikkat çeken Başer, haftanın 7 günü, gece gündüz demeden çalışıyor. Yalnız AK Partililer değil, ittifak ortağı MHP’nin ilçe yöneticilerinin de tam destek verdiği seçim çalışmalarında geride bırakılan her gün Cumhur İttifakı’nda yüzler daha da çok gülüyor. MADENİ İŞLER VE DEMİRCİLER ODASI ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ Başer’in seçim mesaisi pazar günü de devam etti. Sabahın ilk saatlerinde başlayan pazar mesaisinde önemli bir etkinliğe de katılan Ekrem Başer ve seçim ekibi, Denizli Madeni İşler ve Demirciler Odası Olağan Genel Kurulu’ndaydı. Oda’nın Ahibaba Toplu Sanayi Sitesi Kooperatifi'nin kura çekimi törenine de eşlik eden Başer, burada esnafa seslenme fırsatı da buldu. ÖNCE NİKAH MERASİMİ, ARDINDAN HAYIR YEMEĞİ Oda toplantısı ve kura çekiminin ardından soluğu Yasemin Özmen ve Durmuş Tuna çiftnin nikah merasiminde olan Başer’in bir sonraki durağı ise hayır yemeğiydi. Geçtiğimiz yıl evinde geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitiren Onbaşıoğlu Tekstil’in sahibi Hakan İçen adına verilen hayır yemeğine katılan Başer, “Allahım yapılan hayrı ve duaları kabul etsin. Yalnız ailesi için değil, Denizli iş dünyası için de önemli bir kayıptı. İçen’i rahmetle anıyorum” diye konuştu. PEKDEMİR’E İADE-İ DESTEK Ekrem Başer’in bir sonraki durağı bu kez Pamukkale seçim bölgesiydi. Önceki gün Merkezefendi Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında kendisini yalnız bırakmayan Pamukkale’nin AK Partili Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’e destek için Cumhur İttifakı Pamukkale Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılan Başer, etkinlikte de ilgi odağıydı. AK Parti ve MHP kurmaylarının yanı sıra iş dünyasından da pek çok önemli ismin katıldığı Pamukkale Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında platforma çağrılan Ekrem Başer, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir ile birlikte el ele medyaya poz verdi.
Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, seçim maratonunda 2 haftayı geride bıraktı. Güler yüzü ve sempatik tavırlarıyla kısa sürede seçmenden tam not alan Başer, baş döndüren bir tempoyla Merkezefendi sokaklarını arşınlıyor.

EKREM BAŞER SEÇİM OFİSİ

Denizli’nin başarılı ve sevilen genç iş insanı Ekrem Başer’in adım adım Merkezefendi Belediye Başkanlığı’na uzanan seçim maratonunda 2 hafta geride kaldı. Cumhur İttifakı tarafından 4 Şubat’ta Merkezefendi Belediye Başkan Adayı gösterilen Başer, sahaya çıktığı ilk günden bu yana her gün yüzlerce Merkezefendili’nin elini sıkıyor, derdini dinliyor. 

MERKEZEFENDİ’Yİ KAZANMAKTA KARARLI 

Nefes kesen bir hızla devam eden seçim çalışmalarında toplumun her kesimiyle bir araya gelmeye kararlı olduğunu gösteren Başer, şu ana kadar binlerce Merkezefendiliyle buluştu. Güler yüzü ve sempatisiyle seçmenden tam not alan Ekrem Başer, Merkezefendi Belediyesi’ni 5 yıl aradan sonra tekrar partisine ve Cumhur İttifakı’na kazandırmakta kararlı. 

CUMHUR İTTİFAKINDA YÜZLER GÜLÜYOR

Hiçbir sınıf ayrımı gözetmeksizin Merkezefendi’nin her mahallesi ve sokağına eşit ve adil hizmet götüreceğine söz vererek ilçenin çehresini değiştireceğine dair iddialı söylemleriyle de dikkat çeken Başer, haftanın 7 günü, gece gündüz demeden çalışıyor. Yalnız AK Partililer değil, ittifak ortağı MHP’nin ilçe yöneticilerinin de tam destek verdiği seçim çalışmalarında geride bırakılan her gün Cumhur İttifakı’nda yüzler daha da çok gülüyor.

MADENİ İŞLER VE DEMİRCİLER ODASI ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Başer’in seçim mesaisi pazar günü de devam etti. Sabahın ilk saatlerinde başlayan pazar mesaisinde önemli bir etkinliğe de katılan Ekrem Başer ve seçim ekibi, Denizli Madeni İşler ve Demirciler Odası Olağan Genel Kurulu’ndaydı. Oda’nın Ahibaba Toplu Sanayi Sitesi Kooperatifi'nin kura çekimi törenine de eşlik eden Başer, burada esnafa seslenme fırsatı da buldu.

ÖNCE NİKAH MERASİMİ, ARDINDAN HAYIR YEMEĞİ

Oda toplantısı ve kura çekiminin ardından soluğu Yasemin Özmen ve Durmuş Tuna çiftnin nikah merasiminde olan Başer’in bir sonraki durağı ise hayır yemeğiydi. Geçtiğimiz yıl evinde geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitiren Onbaşıoğlu Tekstil’in sahibi Hakan İçen adına verilen hayır yemeğine katılan Başer, “Allahım yapılan hayrı ve duaları kabul etsin. Yalnız ailesi için değil, Denizli iş dünyası için de önemli bir kayıptı. İçen’i rahmetle anıyorum” diye konuştu.

PEKDEMİR’E İADE-İ DESTEK

Ekrem Başer’in bir sonraki durağı bu kez Pamukkale seçim bölgesiydi. Önceki gün Merkezefendi Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında kendisini yalnız bırakmayan Pamukkale’nin AK Partili Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’e destek için Cumhur İttifakı Pamukkale Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılan Başer, etkinlikte de ilgi odağıydı. AK Parti ve MHP kurmaylarının yanı sıra iş dünyasından da pek çok önemli ismin katıldığı Pamukkale Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında platforma çağrılan Ekrem Başer, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir ile birlikte el ele medyaya poz verdi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.