Operasyon yapılan evden çok sayıda silah ve tarihi eser çıktı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.01.2024 - 11:44, Güncelleme: 16.01.2024 - 10:11 2459+ kez okundu.
 

Operasyon yapılan evden çok sayıda silah ve tarihi eser çıktı

Operasyon yapılan evden çok sayıda silah ve tarihi eser çıktı
Denizli’de jandarma ekiplerinin operasyon düzenlediği adreste çok sayıda silah ve tarihi obje ele geçirildi.Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri aldıkları istihbarat üzerine Çivril ilçesinde yaşayan iki şahsı bir süre takibe aldı. Fiziki ve teknik takibin ardından jandarma ekipleri şüpheli iki şahsın adresine operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda adeta mini cephane çıktı. Aramalarda 5 adet tabanca, 4 adet av tüfeği, 52 adet tabanca mermisi, 10 adet tabanca şarjörü, 92 adet av tüfeği fişeği, 150 adet tarihi obje ve dedektör ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelere el konulurken, şüpheli şahıslar hakkında adli işlem başlatıldığı öğrenildi.
Operasyon yapılan evden çok sayıda silah ve tarihi eser çıktı
Denizli’de jandarma ekiplerinin operasyon düzenlediği adreste çok sayıda silah ve tarihi obje ele geçirildi.
Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri aldıkları istihbarat üzerine Çivril ilçesinde yaşayan iki şahsı bir süre takibe aldı. Fiziki ve teknik takibin ardından jandarma ekipleri şüpheli iki şahsın adresine operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda adeta mini cephane çıktı. Aramalarda 5 adet tabanca, 4 adet av tüfeği, 52 adet tabanca mermisi, 10 adet tabanca şarjörü, 92 adet av tüfeği fişeği, 150 adet tarihi obje ve dedektör ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelere el konulurken, şüpheli şahıslar hakkında adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.