PEKDEMİR BÜTÇE DOSTU DÜĞÜN SALONLARI YAPACAK

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 06.03.2024 - 18:14, Güncelleme: 06.03.2024 - 18:14 1604+ kez okundu.
 

PEKDEMİR BÜTÇE DOSTU DÜĞÜN SALONLARI YAPACAK

Cumhur İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir'den yuva kurmak isteyen genç çiftler ve ailelerini mutlu edecek bir proje! İlçeye bütçe dostu düğün salonları yapılacak.
HABER MERKEZİ Cumhur İttifakı'nın Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, bir projesinin daha ayrıntılarını kamuoyuyla paylaştı. AK Partili Pekdemir, ilçede yaşayan çiftlerin ve ailelerinin bütçelerine çok önemli bir katkı sağlayacak projeyle mutluluklarını katlamayı planlıyor. KONFORLU BİNA KUSURSUZ HİZMET Pamukkale'nin çeşitli mahallelerine belediye düğün salonları yapılacak. Evlenmek isteyen gençler, bütçe dostu bu salonlar sayesinde düğünlerini ucuza getirecek. Ekonomik olmasının aksine konforlu bir şekilde inşa edilecek düğün salonları, kusursuz hizmet anlayışıyla hizmet verecek.  PARASI OLAN DÜĞÜN YAPIYOR Halil Pekdemir, “Zaten hali vakti yerinde olan insanlarımız düğün yapıyor. Alım gücü olan vatandaşlarımız için ilçemizde faaliyet gösteren düğün salonlarımıza belediye olarak her türlü hizmeti ve desteği sunmaya devam edeceğiz. Ancak bu projemizle amacımız hali vakti yerinde olmadığı için nikahın dışında bir şey yapamayan gençlerimiz ve ailelerini mutlu etmek. Onların telli duvaklı mutluluklarını eş, dost ve akrabalarıyla paylaşmalırını istiyoruz” diye konuştu.
Cumhur İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir'den yuva kurmak isteyen genç çiftler ve ailelerini mutlu edecek bir proje! İlçeye bütçe dostu düğün salonları yapılacak.

HABER MERKEZİ

Cumhur İttifakı'nın Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, bir projesinin daha ayrıntılarını kamuoyuyla paylaştı. AK Partili Pekdemir, ilçede yaşayan çiftlerin ve ailelerinin bütçelerine çok önemli bir katkı sağlayacak projeyle mutluluklarını katlamayı planlıyor.

KONFORLU BİNA KUSURSUZ HİZMET

Pamukkale'nin çeşitli mahallelerine belediye düğün salonları yapılacak. Evlenmek isteyen gençler, bütçe dostu bu salonlar sayesinde düğünlerini ucuza getirecek. Ekonomik olmasının aksine konforlu bir şekilde inşa edilecek düğün salonları, kusursuz hizmet anlayışıyla hizmet verecek. 

PARASI OLAN DÜĞÜN YAPIYOR

Halil Pekdemir, “Zaten hali vakti yerinde olan insanlarımız düğün yapıyor. Alım gücü olan vatandaşlarımız için ilçemizde faaliyet gösteren düğün salonlarımıza belediye olarak her türlü hizmeti ve desteği sunmaya devam edeceğiz. Ancak bu projemizle amacımız hali vakti yerinde olmadığı için nikahın dışında bir şey yapamayan gençlerimiz ve ailelerini mutlu etmek. Onların telli duvaklı mutluluklarını eş, dost ve akrabalarıyla paylaşmalırını istiyoruz” diye konuştu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.