CHP, Denizli’nin 4 ilçesinde aday adayı çıkaramadı

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.12.2023 - 12:08, Güncelleme: 07.12.2023 - 12:21 1788+ kez okundu.
 

CHP, Denizli’nin 4 ilçesinde aday adayı çıkaramadı

CHP, Denizli’nin 4 ilçesinde aday adayı çıkaramadı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Başkanlığı tarafından açıklanan 2024 yılı yerel seçimleri aday adayı listesinde 4 ilçeye aday adaylığı başvurusu yapılmadığı belirtildi. CHP Denizli İl Başkanlığı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri sürecinde, başvurularını tamamlayan belediye başkanlığı aday adaylığı listesini açıkladı. Denizli’de 1 büyükşehir ve 19 ilçe belediye başkanlığı için yapılan müracaatları kabul eden CHP’de, 5 Aralık tarihinde aday adaylığı başvuru süresi sona erdi. Dün CHP İl Başkanlığı tarafından kamuoyuyla paylaşılan ve 16 belediye başkanlığı için isimlerin yer aldığı aday adayları listesinde, Beyağaç, Çameli, Güney ve Tavas ilçelerinde ise hiç aday adaylığı başvurusunun yapılmaması dikkat çekti.
CHP, Denizli’nin 4 ilçesinde aday adayı çıkaramadı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Başkanlığı tarafından açıklanan 2024 yılı yerel seçimleri aday adayı listesinde 4 ilçeye aday adaylığı başvurusu yapılmadığı belirtildi.

CHP Denizli İl Başkanlığı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri sürecinde, başvurularını tamamlayan belediye başkanlığı aday adaylığı listesini açıkladı. Denizli’de 1 büyükşehir ve 19 ilçe belediye başkanlığı için yapılan müracaatları kabul eden CHP’de, 5 Aralık tarihinde aday adaylığı başvuru süresi sona erdi. Dün CHP İl Başkanlığı tarafından kamuoyuyla paylaşılan ve 16 belediye başkanlığı için isimlerin yer aldığı aday adayları listesinde, Beyağaç, Çameli, Güney ve Tavas ilçelerinde ise hiç aday adaylığı başvurusunun yapılmaması dikkat çekti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.