Özel yüreklerin sergisi büyüledi

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2023 - 12:15, Güncelleme: 18.12.2023 - 09:33 667+ kez okundu.
 

Özel yüreklerin sergisi büyüledi

Özel yüreklerin sergisi büyüledi
Pamukkale Halk Eğitimi Merkezi’ne bağlı Özel Yürekler Merkezi’nde eğitim alan engelli bireylerin hazırladığı el emeği göz nuru eserler düzenlenen sergiyle katılımcılara sunuldu.Pamukkale Halk Eğitimi Merkezi ek binasında düzenlenen sergi açılışına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Emre Çalışkan ,İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yavuz Çağlar, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çimen, kurum yöneticileri, eğitmenler, kursiyerler ve aileleri katıldı. Törende konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,”Burası duygu yönü yüksek büyük anlam taşıyan bir sergideyiz. Engelli evlatlarımızın eğitim aldıktan sonra ortaya koyduğu eserleri hep birlikte gördük. Bu eserlerin görülebilmesi için de sergimizi açtık. Gençlerimize fırsat verildiğinde o kadar güzel yetenekler ortaya çıkıyor. Bunu hep birlikte burada gördük . Ben öğretmenlerimize burada eğitim alan gençlerimize ve ailelerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah zihinlerdeki engeli ortadan kaldırdığımızda hiçbir engel kalmaz önümüzde diye düşünüyorum” dedi.“İnşallah güzel hikayeler yazacağız”İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Emre Çalışkan ise,” Muhteşem bir ortamdayız. Özel çocuklarımızın el emeği göz nuru işledikleri el emeklerini gördük. Biz eğitim camiası olarak paydaşlarımızla güçlüyüz. Paydaşlarımız arasında velilerimiz, öğretmenlerimiz ve yerel yönetimlerimiz var. Hep birlikte büyük işler yapmaya gayret ediyoruz. Denizli eğitime önem veren bir şehir, bunu gözlemleyebiliyoruz. İnşallah güzel hikayeler yazacağız. Bugün özel öğrencilerimizin rehabilite oldukları, istihdama katılabildikleri bir alandayız. Hayat boyu öğrenme faaliyetleri ilimizde devam ediyor. İnşallah bundan sonraki süreçte de devam edeceğiz” dedi.Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle sergi açıldı. Sergide merkezde eğitim alan engelli bireylerin hazırladığı el emeği göz nuru eserler katılımcılara sunuldu.
Özel yüreklerin sergisi büyüledi
Pamukkale Halk Eğitimi Merkezi’ne bağlı Özel Yürekler Merkezi’nde eğitim alan engelli bireylerin hazırladığı el emeği göz nuru eserler düzenlenen sergiyle katılımcılara sunuldu.

Pamukkale Halk Eğitimi Merkezi ek binasında düzenlenen sergi açılışına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Emre Çalışkan ,İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yavuz Çağlar, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çimen, kurum yöneticileri, eğitmenler, kursiyerler ve aileleri katıldı. Törende konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,”Burası duygu yönü yüksek büyük anlam taşıyan bir sergideyiz. Engelli evlatlarımızın eğitim aldıktan sonra ortaya koyduğu eserleri hep birlikte gördük. Bu eserlerin görülebilmesi için de sergimizi açtık. Gençlerimize fırsat verildiğinde o kadar güzel yetenekler ortaya çıkıyor. Bunu hep birlikte burada gördük . Ben öğretmenlerimize burada eğitim alan gençlerimize ve ailelerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah zihinlerdeki engeli ortadan kaldırdığımızda hiçbir engel kalmaz önümüzde diye düşünüyorum” dedi.

“İnşallah güzel hikayeler yazacağız”

İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Emre Çalışkan ise,” Muhteşem bir ortamdayız. Özel çocuklarımızın el emeği göz nuru işledikleri el emeklerini gördük. Biz eğitim camiası olarak paydaşlarımızla güçlüyüz. Paydaşlarımız arasında velilerimiz, öğretmenlerimiz ve yerel yönetimlerimiz var. Hep birlikte büyük işler yapmaya gayret ediyoruz. Denizli eğitime önem veren bir şehir, bunu gözlemleyebiliyoruz. İnşallah güzel hikayeler yazacağız. Bugün özel öğrencilerimizin rehabilite oldukları, istihdama katılabildikleri bir alandayız. Hayat boyu öğrenme faaliyetleri ilimizde devam ediyor. İnşallah bundan sonraki süreçte de devam edeceğiz” dedi.
Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle sergi açıldı. Sergide merkezde eğitim alan engelli bireylerin hazırladığı el emeği göz nuru eserler katılımcılara sunuldu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.