Esnaftan topladığı tüplerle aracını yanmaktan kurtardı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.10.2023 - 14:02, Güncelleme: 03.10.2023 - 14:08 4016+ kez okundu.
 

Esnaftan topladığı tüplerle aracını yanmaktan kurtardı

DENİZLİ (İHA) - Denizli’nin Pamukkale ilçesinde seyir halinde olan otomobil bir anda alev aldı. Esnaflardan bulduğu tüplerle yangına müdahale eden sürücü, itfaiye gelinceye kadar aracını yanmaktan kurtardı.
Olay, Denizli’nin Pamukkale ilçesi Çamlaraltı Mahallesi 6060 Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Samet Akbaş idaresindeki 20 BR 516 plakalı otomobil, seyir halindeyken yakıt tesisatında oluşan arıza nedeniyle bir anda yanmaya başladı. Aracının ön kısmından çıkan alev ve yükselen dumanları fark eden Samet Akbaş, çevre esnaflardan temin ettiği 4 tane büyük boy yangın tüpüyle yangına müdahale etti. Büyük bir soğukkanlılık gösteren Samet Akbaş, müdahale ettiği yangının büyümesini önledi. İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri, yeniden alev alan araçtaki yangını tamamen söndürdü. Yangına müdahale ederek aracını tamamen yanmaktan kurtaran Samet Akbaş, “Seyir halindeyken araç bir anda yanmaya başladı. Esnaflardan bulduğun yangın tüpüyle, yangına müdahale ettim. Söndükten sonra araç yeniden alev aldı. İtfaiye gelince yangın tamamen söndürüldü. Paniklemeden müdahale ettim, etmeseydim yangın iç kısımlara sıçrardı. İtfaiye gelene kadar en azından kontrollü şekilde alevlerin büyümesini önledim” dedi.
DENİZLİ (İHA) - Denizli’nin Pamukkale ilçesinde seyir halinde olan otomobil bir anda alev aldı. Esnaflardan bulduğu tüplerle yangına müdahale eden sürücü, itfaiye gelinceye kadar aracını yanmaktan kurtardı.

Olay, Denizli’nin Pamukkale ilçesi Çamlaraltı Mahallesi 6060 Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Samet Akbaş idaresindeki 20 BR 516 plakalı otomobil, seyir halindeyken yakıt tesisatında oluşan arıza nedeniyle bir anda yanmaya başladı. Aracının ön kısmından çıkan alev ve yükselen dumanları fark eden Samet Akbaş, çevre esnaflardan temin ettiği 4 tane büyük boy yangın tüpüyle yangına müdahale etti. Büyük bir soğukkanlılık gösteren Samet Akbaş, müdahale ettiği yangının büyümesini önledi. İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri, yeniden alev alan araçtaki yangını tamamen söndürdü.

Yangına müdahale ederek aracını tamamen yanmaktan kurtaran Samet Akbaş, “Seyir halindeyken araç bir anda yanmaya başladı. Esnaflardan bulduğun yangın tüpüyle, yangına müdahale ettim. Söndükten sonra araç yeniden alev aldı. İtfaiye gelince yangın tamamen söndürüldü. Paniklemeden müdahale ettim, etmeseydim yangın iç kısımlara sıçrardı. İtfaiye gelene kadar en azından kontrollü şekilde alevlerin büyümesini önledim” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.