Burnu 3 yerden kırılan Denizlisporlu futbolcu acil ameliyata alındı

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.01.2024 - 11:17, Güncelleme: 20.01.2024 - 09:24 2368+ kez okundu.
 

Burnu 3 yerden kırılan Denizlisporlu futbolcu acil ameliyata alındı

Burnu 3 yerden kırılan Denizlisporlu futbolcu acil ameliyata alındı
Antrenman esnasında aldığı darbe sonucu burnunda 3 ayrı kırık oluşan Denizlisporlu futbolcu Emirhan Kaşçıoğlu, Denizli Özel Cerrahi Hastanesi’nde gerçekleşen ameliyatla eski sağlığına kavuştu.Denizlispor forması giyen Emirhan Kaşçıoğlu, Çarşamba günü gerçekleşen idmanda burnuna şiddetli darbe aldı. Darbe sonucu genç futbolcu şekil bozukluğu ve burun tıkanıklığı şikayetleri ile Özel Denizli Cerrahi Hastanesine başvurdu. Yapılan muayene ve tetkikler sonucunda Kaşçıoğlu’nun burnunun 3 ayrı kırık olduğu ve burun içi orta bölmesindeki boşluğun bir tarafının tamamen tıkandığı tespit edildi. Kaşçıoğlu’nu acil ameliyata alan Kulak Burun Boğaz Hastalıkları uzmanı Op. Dr. Tuna KENAR, nefes alabilen dış görünüşü düzgün bir burun elde edildiğini ve hastayı ertesi gün sağlıklı bir şekilde taburcu ettiklerini belirtti. Ayrıca, Op. Dr. Kenar, hastayı yakından takip edip, gerekli tedavilerle en kısa sürede sahalara dönmesi için gayret göstereceklerini söyledi.Op. Dr. Kenar, burun travması sonucu gelişen burun kırığında burun dış kısmında şekil bozukluğu, burun orta bölmesinde eğrilik, burun içinde şişlik ve kanamaya bağlı burun tıkanıklığı oluşabileceğini ifade etti. Burun kırığı sonrası ilk birkaç gün içinde KBB Hastalıkları uzmanına başvurulması gerektiğini vurgulayan Op. Dr. Kenar, şekil bozukluğu ve burun orta bölmesi eğriliğinin şiddetine göre poliklinikte veya ameliyathanede yapılan erken müdahale ile hastanın ileride burun orta bölmesi eğriliği düzeltme veya burun estetiği ameliyatı olmasına gerek kalmayacağına dikkat çekti.
Burnu 3 yerden kırılan Denizlisporlu futbolcu acil ameliyata alındı
Antrenman esnasında aldığı darbe sonucu burnunda 3 ayrı kırık oluşan Denizlisporlu futbolcu Emirhan Kaşçıoğlu, Denizli Özel Cerrahi Hastanesi’nde gerçekleşen ameliyatla eski sağlığına kavuştu.

Denizlispor forması giyen Emirhan Kaşçıoğlu, Çarşamba günü gerçekleşen idmanda burnuna şiddetli darbe aldı. Darbe sonucu genç futbolcu şekil bozukluğu ve burun tıkanıklığı şikayetleri ile Özel Denizli Cerrahi Hastanesine başvurdu. Yapılan muayene ve tetkikler sonucunda Kaşçıoğlu’nun burnunun 3 ayrı kırık olduğu ve burun içi orta bölmesindeki boşluğun bir tarafının tamamen tıkandığı tespit edildi. Kaşçıoğlu’nu acil ameliyata alan Kulak Burun Boğaz Hastalıkları uzmanı Op. Dr. Tuna KENAR, nefes alabilen dış görünüşü düzgün bir burun elde edildiğini ve hastayı ertesi gün sağlıklı bir şekilde taburcu ettiklerini belirtti. Ayrıca, Op. Dr. Kenar, hastayı yakından takip edip, gerekli tedavilerle en kısa sürede sahalara dönmesi için gayret göstereceklerini söyledi.

Op. Dr. Kenar, burun travması sonucu gelişen burun kırığında burun dış kısmında şekil bozukluğu, burun orta bölmesinde eğrilik, burun içinde şişlik ve kanamaya bağlı burun tıkanıklığı oluşabileceğini ifade etti. Burun kırığı sonrası ilk birkaç gün içinde KBB Hastalıkları uzmanına başvurulması gerektiğini vurgulayan Op. Dr. Kenar, şekil bozukluğu ve burun orta bölmesi eğriliğinin şiddetine göre poliklinikte veya ameliyathanede yapılan erken müdahale ile hastanın ileride burun orta bölmesi eğriliği düzeltme veya burun estetiği ameliyatı olmasına gerek kalmayacağına dikkat çekti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.