NEYE NİYET NEYE KISMET

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.02.2019 - 10:51, Güncelleme: 06.02.2019 - 11:28 3376+ kez okundu.
 

NEYE NİYET NEYE KISMET

Denizli'de yaşayan O.Ç. (23) sosyal paylaşım sites Facebook'tan gördüğü...
Denizli'de yaşayan O.Ç. (23) sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan gördüğü şoförlük ilanı üzerine İstanbul'a gitti. İlandaki kişi, "Araba kiralaman lazım, o arabada şoförlüğünü test edeceğiz" diyerek O. Ç.'ye, araç kiralattı, ardından GPS takacağız diyerek arabayı alarak kayıplara karıştı. Dolandırıldığını anlayan genç, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusu dilekçesine göre iddia edilen olay şöyle oldu; Lise mezunu 23 yaşındaki O.Ç. bir sosyal medya sitesinden iş ilanı görerek, ilanı tıkladı. Ardından ilandaki numarayı arayan O.Ç., kendini 'Tarık' olarak tanıtan kişi ile iletişime geçti. Tarık isimli kişi, şoför aradıklarını beyan ederek, işin İstanbul'da olduğunu ve İstanbul'a gelmesi gerektğini söyledi. Bunun üzerine O.Ç,'de Denizli'den İstanbul'a gitti. O.Ç.'nin tekrar aradığı Tarık, "Şoförlük dereceni bilmiyoruz, o yüzden senin araba kiralaman lazım, o arabada şoförlüğünü test edeceğiz" dediği iddia edildi. BAŞINA GELECEKLERDEN HABERSİZDİ... Araba kiralama şirketine yönlendirilen O.Ç. 2 günlüğüne 500 TL vererek bir araç kiraladı ve kendisine atılan konuma gtti. O.Ç. Güngören'de 35-40 yaşlarında bir kişiyle buluştu. Bu kişi, O.Ç.'ye "Arabaya kamera ve GPS takıp aracı sana geri getireceğiz" diyerek arabayı aldığı iddia ediliyor. Aradan bir gün geçmesine rağmen kendisine geri dünüş olmayınca şüphelenen O.Ç, arabayı teslim ettği kişiyi aradı, bu kişi de arabayı Silivri'de teslim edeceklerini söyledi. Bu durumdan şüphelenen genç, durumu polise bildirdi. O.Ç. polisle birlikte Silivri'ye gitti ancak gelen olmadı. Bunun üzerine Bakırköy Cumhuryet Başsavcılığı'na giderek suç duyurusunda bulundu. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
Denizli'de yaşayan O.Ç. (23) sosyal paylaşım sites Facebook'tan gördüğü...

Denizli'de yaşayan O.Ç. (23) sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan gördüğü şoförlük ilanı üzerine İstanbul'a gitti. İlandaki kişi, "Araba kiralaman lazım, o arabada şoförlüğünü test edeceğiz" diyerek O. Ç.'ye, araç kiralattı, ardından GPS takacağız diyerek arabayı alarak kayıplara karıştı. Dolandırıldığını anlayan genç, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Suç duyurusu dilekçesine göre iddia edilen olay şöyle oldu; Lise mezunu 23 yaşındaki O.Ç. bir sosyal medya sitesinden iş ilanı görerek, ilanı tıkladı. Ardından ilandaki numarayı arayan O.Ç., kendini 'Tarık' olarak tanıtan kişi ile iletişime geçti. Tarık isimli kişi, şoför aradıklarını beyan ederek, işin İstanbul'da olduğunu ve İstanbul'a gelmesi gerektğini söyledi. Bunun üzerine O.Ç,'de Denizli'den İstanbul'a gitti. O.Ç.'nin tekrar aradığı Tarık, "Şoförlük dereceni bilmiyoruz, o yüzden senin araba kiralaman lazım, o arabada şoförlüğünü test edeceğiz" dediği iddia edildi.

BAŞINA GELECEKLERDEN HABERSİZDİ...

Araba kiralama şirketine yönlendirilen O.Ç. 2 günlüğüne 500 TL vererek bir araç kiraladı ve kendisine atılan konuma gtti. O.Ç. Güngören'de 35-40 yaşlarında bir kişiyle buluştu. Bu kişi, O.Ç.'ye "Arabaya kamera ve GPS takıp aracı sana geri getireceğiz" diyerek arabayı aldığı iddia ediliyor. Aradan bir gün geçmesine rağmen kendisine geri dünüş olmayınca şüphelenen O.Ç, arabayı teslim ettği kişiyi aradı, bu kişi de arabayı Silivri'de teslim edeceklerini söyledi. Bu durumdan şüphelenen genç, durumu polise bildirdi. O.Ç. polisle birlikte Silivri'ye gitti ancak gelen olmadı. Bunun üzerine Bakırköy Cumhuryet Başsavcılığı'na giderek suç duyurusunda bulundu.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.