NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI!

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2018 - 10:07, Güncelleme: 19.12.2018 - 10:09 2883+ kez okundu.
 

NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI!

M.G, evinin odasında oturan bir kişiyi görünce jandarmaya ihbarda bulundu.
AYDIN (AA) - Denizli'de ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu şizofreni tedavisi gören doktor, Aydın'ın Kuyucak ilçesinde bir evde bulundu. Çobanisa Mahallesi'nde yaşayan M.G, evinin odasında oturan bir kişiyi görünce jandarmaya ihbarda bulundu. Eve gelen jandarma ekipleri, agresif tavırları olan kişinin DenizliSarayköy'de ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu A.G. (29) olduğunu tespit etti. Haber verilmesi üzerine A.G'nin ailesi de eve geldi. A.G, 112 Acil Servis ekiplerince Nazilli Devlet Hastanesi psikiyatri servisine götürüldü.  Artvin'de pratisyen hekim olarak görev yapan A.G'nin şizofreni tedavisi gördüğü ve izne ayrıldığı öğrenildi. Öte yandan, ev sahibi M.G'nin şikayetçi olmadığı belirtildi.
M.G, evinin odasında oturan bir kişiyi görünce jandarmaya ihbarda bulundu.

AYDIN (AA) - Denizli'de ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu şizofreni tedavisi gören doktor, Aydın'ın Kuyucak ilçesinde bir evde bulundu.

Çobanisa Mahallesi'nde yaşayan M.G, evinin odasında oturan bir kişiyi görünce jandarmaya ihbarda bulundu.

Eve gelen jandarma ekipleri, agresif tavırları olan kişinin DenizliSarayköy'de ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu A.G. (29) olduğunu tespit etti.

Haber verilmesi üzerine A.G'nin ailesi de eve geldi.

A.G, 112 Acil Servis ekiplerince Nazilli Devlet Hastanesi psikiyatri servisine götürüldü.

 Artvin'de pratisyen hekim olarak görev yapan A.G'nin şizofreni tedavisi gördüğü ve izne ayrıldığı öğrenildi.

Öte yandan, ev sahibi M.G'nin şikayetçi olmadığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.