MUTLU KADINLARIN ADRESİ

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2018 - 11:14, Güncelleme: 21.12.2018 - 13:25 3600+ kez okundu.
 

MUTLU KADINLARIN ADRESİ

Hazır giyim markalarının zincir mağaza tercihi nedeni ile aynı modeli giyen insanların arttığı günümüzde, cadde mağazaları kendi özgün tarzları, kombinleri ve kaliteli ürünleri ile dikkat çekiyor. Kadınların butik mağazaları tercih ederek hem uygun hemde farklı giyinebilmeleri en önemli tercih nedenlerinin başında geliyor. Şehrin sokaklarında farklı bir tarz oluşturan cadde mağazalarından biri olan By Deniz Butik mağazası, iddialı kombinleri ve kaliteli ürünleri ile fark yaratıyor. Mimar Sinan Caddesinde bulunan ve modayı yakından takip eden kadınların sıklıkla uğradığı By Deniz  Butik Mağazası yetkilisi Birdane hanım, bu tercihin nedenini şöyle açıkladı; Bu mağaza benim evim, işim, aşım. Gelen muşterilerimize bu mantıkla hizmet veriyoruz. Sık bogaz etmeden kendilerine yakışanı tavsiye etmeye çalışıyoruz. Tüm dünyada yaklaşan yeni yıl telaşı kadınlarda ayrı bir heyecan oluşturmaya devam ediyor. Bu heyecana Denizli’de ortak olan kadınların,” ne giysem” sorusuna verilebilecek en güzel cevabı BY DENİZ Butikte kadınları beklediğini belirten  Birdane Keskin, “Hizmet verdigimiz butigimizde hanimlarimiza  guzel kombinler, kaliteli ürünleri sunmayı amaç ediniyoruz. Modayi yakinda takip ediyor trend urunleri getirmeye calisiyoruz. Müşterilerimizle hem güzel sohbetler edip birbirimizi taniyor hem de kendi tarzlarini yakalamalarını sağlıyoruz. Gayemiz, kişilerin kendini icinde iyi hissettigi ve ruhunu yansitan kiyafetleri giymesidir.” By Deniz mağazasının geniş ürün yelpazesini oraya gitmeden de sosyal medya hesaplarından inceleyebilir sipariş verebilirsiniz. Ayrıca moda tutukusunu yaşayan tüm kadınlar Sırakapılar Mahallesi Mimar Sinan Caddesi no:6/d adresinde bulunan mağazayı ziyaret edebilirler. By Deniz Collection İnstagram By Deniz Collection Faccebok

Hazır giyim markalarının zincir mağaza tercihi nedeni ile aynı modeli giyen insanların arttığı günümüzde, cadde mağazaları kendi özgün tarzları, kombinleri ve kaliteli ürünleri ile dikkat çekiyor. Kadınların butik mağazaları tercih ederek hem uygun hemde farklı giyinebilmeleri en önemli tercih nedenlerinin başında geliyor.

Şehrin sokaklarında farklı bir tarz oluşturan cadde mağazalarından biri olan By Deniz Butik mağazası, iddialı kombinleri ve kaliteli ürünleri ile fark yaratıyor. Mimar Sinan Caddesinde bulunan ve modayı yakından takip eden kadınların sıklıkla uğradığı By Deniz  Butik Mağazası yetkilisi Birdane hanım, bu tercihin nedenini şöyle açıkladı; Bu mağaza benim evim, işim, aşım. Gelen muşterilerimize bu mantıkla hizmet veriyoruz. Sık bogaz etmeden kendilerine yakışanı tavsiye etmeye çalışıyoruz.

Tüm dünyada yaklaşan yeni yıl telaşı kadınlarda ayrı bir heyecan oluşturmaya devam ediyor. Bu heyecana Denizli’de ortak olan kadınların,” ne giysem” sorusuna verilebilecek en güzel cevabı BY DENİZ Butikte kadınları beklediğini belirten  Birdane Keskin, “Hizmet verdigimiz butigimizde hanimlarimiza  guzel kombinler, kaliteli ürünleri sunmayı amaç ediniyoruz. Modayi yakinda takip ediyor trend urunleri getirmeye calisiyoruz. Müşterilerimizle hem güzel sohbetler edip birbirimizi taniyor hem de kendi tarzlarini yakalamalarını sağlıyoruz. Gayemiz, kişilerin kendini icinde iyi hissettigi ve ruhunu yansitan kiyafetleri giymesidir.”

By Deniz mağazasının geniş ürün yelpazesini oraya gitmeden de sosyal medya hesaplarından inceleyebilir sipariş verebilirsiniz. Ayrıca moda tutukusunu yaşayan tüm kadınlar Sırakapılar Mahallesi Mimar Sinan Caddesi no:6/d adresinde bulunan mağazayı ziyaret edebilirler.

By Deniz Collection İnstagram

By Deniz Collection Faccebok

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.