MUSTAFA GÜLEÇ BAKLANDA SÖZ VERDİ!

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.03.2019 - 15:23, Güncelleme: 05.03.2019 - 15:23 3214+ kez okundu.
 

MUSTAFA GÜLEÇ BAKLANDA SÖZ VERDİ!

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç Baklan mutlaka ürettiği sütü kendi değerlendirecektir dedi ve bunun gerçekleşmesi için Baklan halkına söz verdi.
Her ne kadar üretilen sütün kooperatifler aracılığıyla süt fabrikalarına satılıyorsa da bu yeterli değildir. Burada sütün işlenmesinden oluşan katma değer o fabrikalara girmektedir. Vatan Partisinin Halk Belediyesinde Baklanlı süt üreticisinin sütünden oluşan katma değer Baklanlı hemşehrimin cebinde kalacaktır. Çünkü kuracağımız süt işleme tesisleri ile bunu gerçekleştireceğiz dedi. Baklan Belediye Başkan adayı Adil Ünalan ile birlikte Baklan Pazaryerini ve esnafları ziyaret eden Güleç hem kendisine hem de Adil Ünalan’a oy istedi. Partililerle birlikte seçim bildirgesi dağıtan ve sorunları dinleyen Güleç, Baklan sulu tarıma geçişle birlikte ürün çeşitliliği yaşamış ancak ürünün değerlendirilmesinde ve pazarlanmasında sıkıntılar yaşandığını belirterek bunu aşacak çözümlerinin olduğunu söyledi. Güleç, Baklan güneş enerjisi için uygun bir yapıya sahiptir. Güneş enerjisinden elektrik üretimi yapacağız. Ayrıca ilçemize modern bir yaşlı bakımevi kuracağız. Çünkü yaşlılarımız her şeyi hak ediyor dedi. Şeffaflık temel ilkemizdir diyen Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç belediyenin gelir giderlerin her ay halka açıklanacağını belirtti.  
Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç Baklan mutlaka ürettiği sütü kendi değerlendirecektir dedi ve bunun gerçekleşmesi için Baklan halkına söz verdi.

Her ne kadar üretilen sütün kooperatifler aracılığıyla süt fabrikalarına satılıyorsa da bu yeterli değildir. Burada sütün işlenmesinden oluşan katma değer o fabrikalara girmektedir. Vatan Partisinin Halk Belediyesinde Baklanlı süt üreticisinin sütünden oluşan katma değer Baklanlı hemşehrimin cebinde kalacaktır. Çünkü kuracağımız süt işleme tesisleri ile bunu gerçekleştireceğiz dedi.

Baklan Belediye Başkan adayı Adil Ünalan ile birlikte Baklan Pazaryerini ve esnafları ziyaret eden Güleç hem kendisine hem de Adil Ünalan’a oy istedi. Partililerle birlikte seçim bildirgesi dağıtan ve sorunları dinleyen Güleç, Baklan sulu tarıma geçişle birlikte ürün çeşitliliği yaşamış ancak ürünün değerlendirilmesinde ve pazarlanmasında sıkıntılar yaşandığını belirterek bunu aşacak çözümlerinin olduğunu söyledi.

Güleç, Baklan güneş enerjisi için uygun bir yapıya sahiptir. Güneş enerjisinden elektrik üretimi yapacağız. Ayrıca ilçemize modern bir yaşlı bakımevi kuracağız. Çünkü yaşlılarımız her şeyi hak ediyor dedi.

Şeffaflık temel ilkemizdir diyen Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç belediyenin gelir giderlerin her ay halka açıklanacağını belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.