Minik Yürekleri Isıttılar

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2019 - 09:51, Güncelleme: 14.01.2019 - 09:51 4081+ kez okundu.
 

Minik Yürekleri Isıttılar

Pamukkale Üniversitesi öğrenci toplulukları ve gönüllü öğrenciler sokak hayvanlarının koruyucu meleği oldular
Pamukkale Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı öğrenci toplulukları ile gönüllü öğrenciler sokak hayvanları için önemli bir projeye imza attı. ‘Bir Battaniye De Sen Koy’ sloganıyla sokak hayvanlarına yönelik farkındalık oluşturmak amaçlı başlatılan projeye ilk destek Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’dan geldi. Rektör Bağ, beraberindeki Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan, Prof. Dr. Erdinç Duru, Prof. Dr. Osman Çiftçi, Genel Sekreter Prof. Dr. Mehmet Ali Sarı, PAÜ Sağlık Kültür SporDaire Başkanı Halil Tekin ve Daire Başkan Yardımcısı Fatih Mehmet Demir ile birlikte öğrencilere eşlik etti. Yerleşke içerisindeki çeşitli noktalardaki sokak hayvanlarının üşümelerini bir nebze de olsa azaltabilmek adına ağaç ve saçak altlarına battaniyeler serildi. Kısa süre sonra battaniyelerini benimseyen sokak hayvanları hem kendilerini hem de izleyenlerin yüreklerini ısıttı. İlk Destek Rektör Bağ’dan Geldi PAÜ Senatosu’nda toplantı öncesi, kampanya gönüllüleri olan PAÜ öğrencileri ile bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, kampanya için mama ve battaniye bağışında bulundu. Kampanya ile ilgili bilgi veren öğrenciler, sokak hayvanları için başlattıkları ‘Bir Battaniye De Sen Koy’ adlı kampanyanın Şubat ayının sonuna kadar devam edeceğini, mama ve battaniye bağışında bulunmak isteyenlerin PAÜ Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı’nda oluşturulan yardım toplama masasına bağışlarını teslim edebileceklerini ifade ettiler. Toplanan tüm bağışların PAÜ Ateş Böceği Topluluğu’nun orman içi mama deposuna aktarılacağını ve oradan günlük dağıtımlarda kullanacağını belirten öğrenciler son olarak, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’a öncelikli destek ve katkılarından dolayı teşekkürlerini sundular. ‘Bir Battaniye De Sen Koy’ kampanyasına destek vermek için Pamukkale Üniversitesi Sağlık Kültür Spor (SKS) Daire Başkanlığı’nda oluşturulacak yardım toplama noktasına battaniye, mama ve su bağışında bulunabilirsiniz.
Pamukkale Üniversitesi öğrenci toplulukları ve gönüllü öğrenciler sokak hayvanlarının koruyucu meleği oldular

Pamukkale Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı öğrenci toplulukları ile gönüllü öğrenciler sokak hayvanları için önemli bir projeye imza attı. ‘Bir Battaniye De Sen Koy’ sloganıyla sokak hayvanlarına yönelik farkındalık oluşturmak amaçlı başlatılan projeye ilk destek Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’dan geldi.

Rektör Bağ, beraberindeki Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan, Prof. Dr. Erdinç Duru, Prof. Dr. Osman Çiftçi, Genel Sekreter Prof. Dr. Mehmet Ali Sarı, PAÜ Sağlık Kültür SporDaire Başkanı Halil Tekin ve Daire Başkan Yardımcısı Fatih Mehmet Demir ile birlikte öğrencilere eşlik etti. Yerleşke içerisindeki çeşitli noktalardaki sokak hayvanlarının üşümelerini bir nebze de olsa azaltabilmek adına ağaç ve saçak altlarına battaniyeler serildi. Kısa süre sonra battaniyelerini benimseyen sokak hayvanları hem kendilerini hem de izleyenlerin yüreklerini ısıttı.

İlk Destek Rektör Bağ’dan Geldi

PAÜ Senatosu’nda toplantı öncesi, kampanya gönüllüleri olan PAÜ öğrencileri ile bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, kampanya için mama ve battaniye bağışında bulundu. Kampanya ile ilgili bilgi veren öğrenciler, sokak hayvanları için başlattıkları ‘Bir Battaniye De Sen Koy’ adlı kampanyanın Şubat ayının sonuna kadar devam edeceğini, mama ve battaniye bağışında bulunmak isteyenlerin PAÜ Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı’nda oluşturulan yardım toplama masasına bağışlarını teslim edebileceklerini ifade ettiler. Toplanan tüm bağışların PAÜ Ateş Böceği Topluluğu’nun orman içi mama deposuna aktarılacağını ve oradan günlük dağıtımlarda kullanacağını belirten öğrenciler son olarak, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’a öncelikli destek ve katkılarından dolayı teşekkürlerini sundular.

‘Bir Battaniye De Sen Koy’ kampanyasına destek vermek için Pamukkale Üniversitesi Sağlık Kültür Spor (SKS) Daire Başkanlığı’nda oluşturulacak yardım toplama noktasına battaniye, mama ve su bağışında bulunabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.