Milletvekili Karaca Ameliyattan Çıktı İşte Son Durum

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2019 - 09:59, Güncelleme: 18.04.2019 - 10:39 3165+ kez okundu.
 

Milletvekili Karaca Ameliyattan Çıktı İşte Son Durum

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun mazbata sevincinde yaşanan talihsiz olaydan sonra ameliyata alınan CHP Genel Başkan Yardımcısı Karaca, ameliyattan çıktı.
Yerel seçimlerin tamamlanmasının ardından İstanbul’da yaşanan itirazlar ve yeniden sayımların tamamlanması ile 17 gün sonra mazbatasını alan Ekrem İmamoğlu ile beraber Çağlayan Adilyesi girişi sırasında güvenlik görevlileri ile çıkan arbedede bir camın patlaması sonrası sol el bileğinde derin bir kesik olan Karaca, ameliyata alındı. Baraşarılı bir operasyon geçiren Karaca''nın sol el bileğine 20 dikiş atıldığı öğrenildidi. Gecirdiği el cerrahisi ameliyatı sonrası durumunun iyi olduğu paylaşılan bilgiler arasında.  Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu'da kendisini arayıp çicek göndererek geçmiş olsun dileklerini iltti, gün içerisinde ise hastaneye bir ziyaret gerçekleştiriceği öğrenildi.  NE OLMUŞTU?  Yerel seçimlerin tamamlanmasının ardından İstanbul’da süren itirazlar sürecinde sandıkların başında olan CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, İmamoğlu’nun mazbatayı almak için Çağlayan adliyesine geldiği sırada güvenlik güçleri ile çıkan arbedenin ortasında kalarak yaralandı. Giriş katında yaşanan yoğunluğu önlemek isteyen güvenlik görevlileri ile, vatandaşların arasında kalan Karaca, bu sırada talihsiz bir kaza geçirdi. Arbede esnasında kırılan kapı camının Gülizar Biçer Karaca’nın sol el bileğinde derin bir kesik oluşturdu. Karaca orada bulunan partililer ve sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yapılan tetkiklerin arından tendonlarında deformasyon oluştuğu belirlenen Karaca’nın saat 21.00 da ameliyata alınacağı öğrenildi. İŞTE KAZA ANI       
CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun mazbata sevincinde yaşanan talihsiz olaydan sonra ameliyata alınan CHP Genel Başkan Yardımcısı Karaca, ameliyattan çıktı.

Yerel seçimlerin tamamlanmasının ardından İstanbul’da yaşanan itirazlar ve yeniden sayımların tamamlanması ile 17 gün sonra mazbatasını alan Ekrem İmamoğlu ile beraber Çağlayan Adilyesi girişi sırasında güvenlik görevlileri ile çıkan arbedede bir camın patlaması sonrası sol el bileğinde derin bir kesik olan Karaca, ameliyata alındı. Baraşarılı bir operasyon geçiren Karaca''nın sol el bileğine 20 dikiş atıldığı öğrenildidi. Gecirdiği el cerrahisi ameliyatı sonrası durumunun iyi olduğu paylaşılan bilgiler arasında. 

Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu'da kendisini arayıp çicek göndererek geçmiş olsun dileklerini iltti, gün içerisinde ise hastaneye bir ziyaret gerçekleştiriceği öğrenildi. 

NE OLMUŞTU? 

Yerel seçimlerin tamamlanmasının ardından İstanbul’da süren itirazlar sürecinde sandıkların başında olan CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, İmamoğlu’nun mazbatayı almak için Çağlayan adliyesine geldiği sırada güvenlik güçleri ile çıkan arbedenin ortasında kalarak yaralandı. Giriş katında yaşanan yoğunluğu önlemek isteyen güvenlik görevlileri ile, vatandaşların arasında kalan Karaca, bu sırada talihsiz bir kaza geçirdi. Arbede esnasında kırılan kapı camının Gülizar Biçer Karaca’nın sol el bileğinde derin bir kesik oluşturdu. Karaca orada bulunan partililer ve sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yapılan tetkiklerin arından tendonlarında deformasyon oluştuğu belirlenen Karaca’nın saat 21.00 da ameliyata alınacağı öğrenildi.

İŞTE KAZA ANI 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.