MEVSİMİN İLK KARI ORAYA YAĞDI

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.10.2018 - 14:45, Güncelleme: 25.10.2018 - 14:45 4256+ kez okundu.
 

MEVSİMİN İLK KARI ORAYA YAĞDI

Denizli'de dün akşam başlayan gök gürültülü sağanak yağış sonrası
Denizli'de dün akşam başlayan gök gürültülü sağanak yağış sonrası,1500 rakımlı Bağbaşı Yaylası, kente ilk karın düşmesiyle beyaza büründü. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin hizmete açtığı Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, mevsimin ilk kar yağışı ile beyaz örtüyle kaplandı. Bağbaşı Yaylası dışında bir kar haberide Çökelez'den geldi. 1840 metre rakımlı Çökelez Dağı'na yağan karla karışık yağmur dağın zirvesini beyaza bürüdü. Denizli'ye yağan gök gürültülü sağnak yağışlar yüksek kesimlerde karla karışık yağmur şeklinde etkili oldu.  
Denizli'de dün akşam başlayan gök gürültülü sağanak yağış sonrası

Denizli'de dün akşam başlayan gök gürültülü sağanak yağış sonrası,1500 rakımlı Bağbaşı Yaylası, kente ilk karın düşmesiyle beyaza büründü.


Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin hizmete açtığı Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, mevsimin ilk kar yağışı ile beyaz örtüyle kaplandı.

Bağbaşı Yaylası dışında bir kar haberide Çökelez'den geldi. 1840 metre rakımlı Çökelez Dağı'na yağan karla karışık yağmur dağın zirvesini beyaza bürüdü. Denizli'ye yağan gök gürültülü sağnak yağışlar yüksek kesimlerde karla karışık yağmur şeklinde etkili oldu.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.