Başkan Güngör, Güzelpınarlılara teşekkür etti!

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 03.10.2023 - 15:57, Güncelleme: 03.10.2023 - 15:57 4653+ kez okundu.
 

Başkan Güngör, Güzelpınarlılara teşekkür etti!

Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Pamukkale İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği mahalle toplantıları kapsamında Güzelpınar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
Pamukkale İlçesi, Güzelpınar Mahallesi’nde gerçekleşen mahalle toplantısına, Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanı Osman Özpek, İlçe teşkilatı ve Güzelpınarlı vatandaşlar katıldı. Coşkulu ve kalabalık bir mahalle toplantısı gerçekleşen Güzlepınar Mahallesi’nde, vatandaşlara hitap eden Başkan Yücel Güngör, “Sizlere bir teşekkür borcumuz var! Hem 14 Mayıs’ta hem de 28 Mayıs’ta, o zillet ittifakına rağmen, o PKK’ya rağmen, o FETÖ’ye rağmen, tüm birbirine hiç benzemez, kirli ittifaklara rağmen, Terör destekçilerine rağmen bütün dünyadaki Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ilerlemesinin önüne set olan, gerek Avrupa gerek Amerika’ya karşı Güzelpınar, dedi ki! Ben, milli ve yerli olan Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayım dedi. Sizleri gördükçe sizlerle gurur duyuyoruz. Sizlerin bu noktada bizlere vermiş olduğunuz destekten dolayı, bizlere çalışma azmi aşılıyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun. Milletimize güveniyor ve inanıyoruz. Yerel seçimlerde destan yazacağız” dedi. Toplantı ile ilgili açıklamada bulunan Güngör; “Pamukkale İlçe Başkanlığı'mızın Mahalle Toplantıları'nın ilkinde Güzelpınar Mahallemizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek verimli istişarelerde bulunduk. Milletimize güveniyor ve inanıyoruz. Allah nasip ederse  Milletimiz desteğiyle Denizlimizde Cumhur ittifakımızla birlikte 20 de 20 hedefimizi 31 Mart 2024 de gerçekleştireceğiz. Coşkulu ve kalabalık bir organizasyona imza atan ilçe Başkanımız Sayın Osman Özpek ve yönetimine, Kadın Kolları İlçe Başkanımız Sayın Münevver Bıçakçı Tekaslan ve yönetimine, Gençlik Kolları ilçe Başkanımız Sayın İlhan Soydan Dönmez ve yönetimine teşekkür ediyorum. Durmak Yok Yola Devam!” dedi.
Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Pamukkale İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği mahalle toplantıları kapsamında Güzelpınar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Pamukkale İlçesi, Güzelpınar Mahallesi’nde gerçekleşen mahalle toplantısına, Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanı Osman Özpek, İlçe teşkilatı ve Güzelpınarlı vatandaşlar katıldı.

Coşkulu ve kalabalık bir mahalle toplantısı gerçekleşen Güzlepınar Mahallesi’nde, vatandaşlara hitap eden Başkan Yücel Güngör, “Sizlere bir teşekkür borcumuz var! Hem 14 Mayıs’ta hem de 28 Mayıs’ta, o zillet ittifakına rağmen, o PKK’ya rağmen, o FETÖ’ye rağmen, tüm birbirine hiç benzemez, kirli ittifaklara rağmen, Terör destekçilerine rağmen bütün dünyadaki Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ilerlemesinin önüne set olan, gerek Avrupa gerek Amerika’ya karşı Güzelpınar, dedi ki! Ben, milli ve yerli olan Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayım dedi. Sizleri gördükçe sizlerle gurur duyuyoruz. Sizlerin bu noktada bizlere vermiş olduğunuz destekten dolayı, bizlere çalışma azmi aşılıyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun. Milletimize güveniyor ve inanıyoruz. Yerel seçimlerde destan yazacağız” dedi.

Toplantı ile ilgili açıklamada bulunan Güngör; “Pamukkale İlçe Başkanlığı'mızın Mahalle Toplantıları'nın ilkinde Güzelpınar Mahallemizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek verimli istişarelerde bulunduk. Milletimize güveniyor ve inanıyoruz. Allah nasip ederse  Milletimiz desteğiyle Denizlimizde Cumhur ittifakımızla birlikte 20 de 20 hedefimizi 31 Mart 2024 de gerçekleştireceğiz.

Coşkulu ve kalabalık bir organizasyona imza atan ilçe Başkanımız Sayın Osman Özpek ve yönetimine, Kadın Kolları İlçe Başkanımız Sayın Münevver Bıçakçı Tekaslan ve yönetimine, Gençlik Kolları ilçe Başkanımız Sayın İlhan Soydan Dönmez ve yönetimine teşekkür ediyorum. Durmak Yok Yola Devam!” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.