Denizli’den 5 kaymakam gitti, 4 kaymakam geldi

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.01.2024 - 11:55, Güncelleme: 29.01.2024 - 10:28 1921+ kez okundu.
 

Denizli’den 5 kaymakam gitti, 4 kaymakam geldi

Denizli’den 5 kaymakam gitti, 4 kaymakam geldi
DENİZLİ (İHA) – Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarıyla, Denizli’de görev yapan 5 kaymakam başka illerde görevlendirilirken, 4 ilçeye de yeni kaymakam ataması yapıldı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan 2024/17 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararıyla, Denizli’den görev yapan 3 ilçe kaymakamı ve 2 kaymakam adayının görev yerleri değişti. Buna karşılık 1 kaymakam ve 3 kaymakam adayının da Denizli’ye ataması yapıldı.Denizli’de görev yapan Acıpayam Kaymakamı Mustafa Gürbüz, Şanlıurfa’nın Birecik Kaymakamlığına; Honaz Kaymakamı Hamit Genç, Giresun’un Görele Kaymakamlığına; Tavas Kaymakamı Mutlu Köksal, Çorum’un Sungurlu Kaymakamlığına, Denizli Valiliği Kaymakam Adayı Mehmet Gündoğdu, Aydın’ın Karacasu Kaymakamlığına ve Denizli Valiliği Kaymakam Adayı İsmail Battal, Nevşehir’in Acıgöl Kaymakamlığına atandı.Denizli’de yapılan bu atamalar karşısında ise Birecik Kaymakamı Ramazan Cankaloğlu, Acıpayam Kaymakamı; Çanakkale Valiliği Kaymakam Adayı Metehan Toy, Bozkurt Kaymakamı; Aydın Valiliği Kaymakam Adayı Hüseyin Şamil Sözen, Çameli Kaymakamı ve Aydın Valiliği Kaymakam Adayı Levent Küçük ise Çardak Kaymakamı olarak görevlendirildi.
Denizli’den 5 kaymakam gitti, 4 kaymakam geldi
DENİZLİ (İHA) – Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarıyla, Denizli’de görev yapan 5 kaymakam başka illerde görevlendirilirken, 4 ilçeye de yeni kaymakam ataması yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan 2024/17 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararıyla, Denizli’den görev yapan 3 ilçe kaymakamı ve 2 kaymakam adayının görev yerleri değişti. Buna karşılık 1 kaymakam ve 3 kaymakam adayının da Denizli’ye ataması yapıldı.

Denizli’de görev yapan Acıpayam Kaymakamı Mustafa Gürbüz, Şanlıurfa’nın Birecik Kaymakamlığına; Honaz Kaymakamı Hamit Genç, Giresun’un Görele Kaymakamlığına; Tavas Kaymakamı Mutlu Köksal, Çorum’un Sungurlu Kaymakamlığına, Denizli Valiliği Kaymakam Adayı Mehmet Gündoğdu, Aydın’ın Karacasu Kaymakamlığına ve Denizli Valiliği Kaymakam Adayı İsmail Battal, Nevşehir’in Acıgöl Kaymakamlığına atandı.

Denizli’de yapılan bu atamalar karşısında ise Birecik Kaymakamı Ramazan Cankaloğlu, Acıpayam Kaymakamı; Çanakkale Valiliği Kaymakam Adayı Metehan Toy, Bozkurt Kaymakamı; Aydın Valiliği Kaymakam Adayı Hüseyin Şamil Sözen, Çameli Kaymakamı ve Aydın Valiliği Kaymakam Adayı Levent Küçük ise Çardak Kaymakamı olarak görevlendirildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.