Merkezefendi’de Drag Pisti Heyecanı

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2019 - 10:19, Güncelleme: 22.03.2019 - 10:19 3707+ kez okundu.
 

Merkezefendi’de Drag Pisti Heyecanı

Cumhur İttifakı Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Adayı Yavuz Aki, Merkezefendili gençlerin büyük isteği olan ve güvenli bir şekilde motor sporları yapabilecekleri drag pistinin projesinin hazır olduğunu ve yeni dönemde Denizli motor sporları tutkunlarının hizmetine sunulacağını müjdeledi.
Ak Parti Merkezefendi İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Güleç ile seçim çalışmalarına devam eden Cumhur İttifakı Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Adayı Yavuz Aki’den motor sporları tutkunlarına müjdeli haber verdi. Merkezefendi İlçesinde drag pisti projesinin hazırlandığını ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun kamuoyuna açıkladığı yeni dönem projeleri arasında yer aldığını belirten Aki, şunları söyledi; “Belediyecilik hizmeti gönül işidir. Bilindik belediye hizmetlerinin yanı sıra halkın Sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif ihtiyaçlarını da karşılamak belediyeciliği ehliyle yapmanın önemli bir unsurudur. Geçtiğimiz 5 yıllık süreçte Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu’nun yaptığı çalışmalar, hayata geçirdiği projelerle başarısını göstermiştir. Örneğin Merkezefendi’de Off-Road yarışlarıyla motor sporlarında yeni bir dönem başlamıştır. Off-Road sevenler kendi ilçelerinde Merkezefendi’de bu heyecanın tadına varmanın mutluluğuna yaşamıştır. Yeni dönemde ise Merkezefendili gençlerin büyük isteği olan ve güvenli bir şekilde motor sporları yapabilecekleri drag pistinin projesinin hazırlığı yapıldı. Motor sporları tutkunu olan gençlerimiz, vatandaşlarımız yeni dönemde projenin hayata geçmesiyle drag pistini kullanabilecek. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Toplumuzun her kesimi ile görüşürken gencimizin,yaşlımızın, esnafımızın, vatandaşımızın görüşlerini alıyor ve talepler doğrultusunda ilçemizin her alanda imarını sağlamaya devam ediyoruz. Belediyecilikteki anlayışımız halkımıza hizmet etmek ve hizmetkar olmak. Yeni dönemde de aynı şekilde hakkımızın bize göstereceğiz teveccühle hizmet destanına devam edeceğiz.”         
Cumhur İttifakı Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Adayı Yavuz Aki, Merkezefendili gençlerin büyük isteği olan ve güvenli bir şekilde motor sporları yapabilecekleri drag pistinin projesinin hazır olduğunu ve yeni dönemde Denizli motor sporları tutkunlarının hizmetine sunulacağını müjdeledi.

Ak Parti Merkezefendi İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Güleç ile seçim çalışmalarına devam eden Cumhur İttifakı Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Adayı Yavuz Aki’den motor sporları tutkunlarına müjdeli haber verdi. Merkezefendi İlçesinde drag pisti projesinin hazırlandığını ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun kamuoyuna açıkladığı yeni dönem projeleri arasında yer aldığını belirten Aki, şunları söyledi;

“Belediyecilik hizmeti gönül işidir. Bilindik belediye hizmetlerinin yanı sıra halkın Sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif ihtiyaçlarını da karşılamak belediyeciliği ehliyle yapmanın önemli bir unsurudur. Geçtiğimiz 5 yıllık süreçte Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu’nun yaptığı çalışmalar, hayata geçirdiği projelerle başarısını göstermiştir. Örneğin Merkezefendi’de Off-Road yarışlarıyla motor sporlarında yeni bir dönem başlamıştır. Off-Road sevenler kendi ilçelerinde Merkezefendi’de bu heyecanın tadına varmanın mutluluğuna yaşamıştır. Yeni dönemde ise Merkezefendili gençlerin büyük isteği olan ve güvenli bir şekilde motor sporları yapabilecekleri drag pistinin projesinin hazırlığı yapıldı. Motor sporları tutkunu olan gençlerimiz, vatandaşlarımız yeni dönemde projenin hayata geçmesiyle drag pistini kullanabilecek. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Toplumuzun her kesimi ile görüşürken gencimizin,yaşlımızın, esnafımızın, vatandaşımızın görüşlerini alıyor ve talepler doğrultusunda ilçemizin her alanda imarını sağlamaya devam ediyoruz. Belediyecilikteki anlayışımız halkımıza hizmet etmek ve hizmetkar olmak. Yeni dönemde de aynı şekilde hakkımızın bize göstereceğiz teveccühle hizmet destanına devam edeceğiz.”         

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.