BABA OCAĞINDA MUHTEŞEM FİNAL

BÜYÜKŞEHİR BLD (Web Sitesi) - Web Sitesi | 30.03.2024 - 13:20, Güncelleme: 30.03.2024 - 13:20 4697 kez okundu.
 

BABA OCAĞINDA MUHTEŞEM FİNAL

Cumhur İttifakı’nın Merkezefendi Adayı Ekrem Başer, mahalle buluşmalarında finali baba ocağı Göveçlik’te yaptı. Muhteşem bir kalabalığa seslenen Ekrem Başer, “Hep birlikte başaracağız” diye konuştu.
Cumhur İttifakı’nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, mahalle buluşmalarının sonuncusunu Göveçlik’te yaptı. Baba ocağında muhteşem karşılanan ve adeta şov yapan Ekrem Başer, meşalelerle karşılandı. Binlerce seçmenin 1 Nisan göndermesi yaptığı Başer’i AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, milletvekillerin yanı sıra AK Parti ve MHP’nin Denizli kurmayları da yalnız bırakmadı.   Coşkulu kalabalığa seslenen Başer, “Hep birlikte başaracağız” diye konuştu. Alana eşi Seda Başer ile birlikte gelen genç siyasetçi, Göveçlik sakinlerine kırmızı ve beyaz karanfil dağıttı. Uzun süre hatıralardan silinmeyecek Göveçlik Buluşması’nın finalinde gelenek bozulmadı. Zeybekci, Zolan ve Başer çifti coşkulu kalabalığın selfiesi paylaştı.  
Cumhur İttifakı’nın Merkezefendi Adayı Ekrem Başer, mahalle buluşmalarında finali baba ocağı Göveçlik’te yaptı. Muhteşem bir kalabalığa seslenen Ekrem Başer, “Hep birlikte başaracağız” diye konuştu.

Cumhur İttifakı’nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, mahalle buluşmalarının sonuncusunu Göveçlik’te yaptı. Baba ocağında muhteşem karşılanan ve adeta şov yapan Ekrem Başer, meşalelerle karşılandı. Binlerce seçmenin 1 Nisan göndermesi yaptığı Başer’i AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, milletvekillerin yanı sıra AK Parti ve MHP’nin Denizli kurmayları da yalnız bırakmadı.

 

Coşkulu kalabalığa seslenen Başer, “Hep birlikte başaracağız” diye konuştu. Alana eşi Seda Başer ile birlikte gelen genç siyasetçi, Göveçlik sakinlerine kırmızı ve beyaz karanfil dağıttı. Uzun süre hatıralardan silinmeyecek Göveçlik Buluşması’nın finalinde gelenek bozulmadı. Zeybekci, Zolan ve Başer çifti coşkulu kalabalığın selfiesi paylaştı.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.