Denizli’de kar yağışı bekleniyor

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.01.2024 - 16:39, Güncelleme: 09.01.2024 - 15:55 3005+ kez okundu.
 

Denizli’de kar yağışı bekleniyor

Denizli’de kar yağışı bekleniyor
Soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına giren Denizli’de bugün sabah saatlerinde Denizli Kayak Merkezi’nden başlayan kar, yarın 4 ilçede etkili olması bekleniyor.Denizli, Pazar gününden itibaren soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girdi. Yapılan meteorolojik değerlendirmelere göre, Denizli’nin tüm ilçelerinde bugün yağmurun etkili olması bekleniyor. Denizli Kayak Merkezi’nde kar başladı. Kentin önemli turizm bölgelerinden biri olan kayak merkezinde sabah saatlerinden kar yağışı başladı. Bugün kayak merkezinde etkili olan kar, yarın; Acıpayam, Baklan, Çameli ve Kale’de de görülecek.Yarın, Babadağ, Beyağaç, Buldan, Honaz, Merkezefendi, Pamukkale ve Sarayköy’de yağmurlu hava etkili olacak. Meteorolojik verilere göre, Babadağ, Beyağaç, Buldan, Honaz, Merkezefendi, Pamukkale ve Sarayköy’de yağmurlu hava etkili olacak. Bekilli, Bozkurt, Çal, Çardak, Çivril, Güney, Serinhisar ve Tavas’ta karla karışık yağmur etkili olması bekleniyor.
Denizli’de kar yağışı bekleniyor
Soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına giren Denizli’de bugün sabah saatlerinde Denizli Kayak Merkezi’nden başlayan kar, yarın 4 ilçede etkili olması bekleniyor.

Denizli, Pazar gününden itibaren soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girdi. Yapılan meteorolojik değerlendirmelere göre, Denizli’nin tüm ilçelerinde bugün yağmurun etkili olması bekleniyor. Denizli Kayak Merkezi’nde kar başladı. Kentin önemli turizm bölgelerinden biri olan kayak merkezinde sabah saatlerinden kar yağışı başladı. Bugün kayak merkezinde etkili olan kar, yarın; Acıpayam, Baklan, Çameli ve Kale’de de görülecek.

Yarın, Babadağ, Beyağaç, Buldan, Honaz, Merkezefendi, Pamukkale ve Sarayköy’de yağmurlu hava etkili olacak. Meteorolojik verilere göre, Babadağ, Beyağaç, Buldan, Honaz, Merkezefendi, Pamukkale ve Sarayköy’de yağmurlu hava etkili olacak. Bekilli, Bozkurt, Çal, Çardak, Çivril, Güney, Serinhisar ve Tavas’ta karla karışık yağmur etkili olması bekleniyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.