MAHKEMEDE KONUŞTU ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.04.2019 - 10:06, Güncelleme: 05.04.2019 - 10:06 3478+ kez okundu.
 

MAHKEMEDE KONUŞTU ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK

Ayrı yaşadığı eşinin boğazını kesen zanlı tutuklandı
DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Buldan ilçesinde, ayrı yaşadığı eşinin boğazını kestiği iddia edilen şüpheli tutuklandı. Cumhuriyet Mahallesi'nde, bir süredir ayrı yaşadığı eşi Ayşe D'yi (48) çıkan tartışma sonucu boğazından bıçakla yaralayan Y.D. (58), olaydan birkaç saat sonra polise giderek teslim oldu. Gözaltına alınan zanlı Y.D, emniyetteki işlemlerinin ardından Buldan Adliyesi'ne sevk edildi. Savcılık sorgusunda, evine gittiği eşi Ayşe D. ile aralarında kavga olmadığını, sadece kısa süreli bir arbede yaşadıklarını öne süren Y.D, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Cumhuriyet Mahallesi'nde, bir süredir ayrı yaşadığı eşi Ayşe D'nin evine gelen Y.D, çıkan tartışma sonucu eşini boğazından bıçaklamış ve kaçmıştı. Ayşe D, 112 Acil Servis ekiplerince yapılan müdahalenin ardından Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesine kaldırılmıştı.  Bu arada Ayşe D'nin yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Ayrı yaşadığı eşinin boğazını kesen zanlı tutuklandı

DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Buldan ilçesinde, ayrı yaşadığı eşinin boğazını kestiği iddia edilen şüpheli tutuklandı.

Cumhuriyet Mahallesi'nde, bir süredir ayrı yaşadığı eşi Ayşe D'yi (48) çıkan tartışma sonucu boğazından bıçakla yaralayan Y.D. (58), olaydan birkaç saat sonra polise giderek teslim oldu.

Gözaltına alınan zanlı Y.D, emniyetteki işlemlerinin ardından Buldan Adliyesi'ne sevk edildi.

Savcılık sorgusunda, evine gittiği eşi Ayşe D. ile aralarında kavga olmadığını, sadece kısa süreli bir arbede yaşadıklarını öne süren Y.D, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Cumhuriyet Mahallesi'nde, bir süredir ayrı yaşadığı eşi Ayşe D'nin evine gelen Y.D, çıkan tartışma sonucu eşini boğazından bıçaklamış ve kaçmıştı. Ayşe D, 112 Acil Servis ekiplerince yapılan müdahalenin ardından Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesine kaldırılmıştı. 

Bu arada Ayşe D'nin yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.