MAÇ GOLSÜZ AMA HEYECANLIYDI

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.03.2019 - 21:27, Güncelleme: 11.03.2019 - 21:27 3913+ kez okundu.
 

MAÇ GOLSÜZ AMA HEYECANLIYDI

Abalı Denizlispor, Ümraniyespor ile Denizli Aatürk Stadyumunda karşılaştı.
DENİZLİ (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 25. haftasında Abalı Denizlispor ile Ümraniyespor 0-0 berabere kaldı.  Abalı Denizlispor ile Ümraniyespor, Denizli Atatürk Stadı'nda karşılaştı.Abalı Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz (solda) ile Ümraniyespor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek maç öncesinde birbirine başarılar diledi.Abalı Denizlisporlu taraftarlar maçın sonauna kadar yüksek bir tepoyla takımını destekledi.Bir pozisyonda Abalı Denizlisporlu Kehinde (90) yerde kaldı. Ciddi bir sakatlığı olmaması sevindirdi. Her iki takımda gol atamazsken maçta 7 adet sarı kart gösterildi. Maçı Ali Şansalan, Gökmen Baltacı, Murat Şener yönetti.  Abalı Denizlispor saha şu onbir ile çıktı: Stackhowiak, Alperen Babacan, Deniz Vural, Ziya Alkurt (Dk. 89 Gökhan Süzen), Aissati,  Recep Niyaz, Furkan Şeker, Kerem Can Akyüz, Abdülkerim Bardakcı, Mbamba (Dk. 53 Burak Çalık), Kehinde (Dk. 72 Mehmet Akyüz) Ümraniyespor saha şu onbir ile çıktı. Burak Öğür, Appindangoye, Vasilogiannis (Dk. 90+1 Bahadır Taşdelen), Leandrinho (Dk. 79 Diabang), Serkan Göksu (Dk. 68 Madinda), Alaaddin Okumuş, Recep Aydın, Karahan Yasir Subaşı, Muhammed Gönülaçar, Tarık Tekdal, Atabey Çiçek Sarı kartlar: Dk. 22 Alaaddin Okumuş, Dk. 41 Serkan Göksu, Dk. 89 Muhammed Gönülaçar (Ümraniyespor), Dk. 23 Kehinde, Dk. 32 Aissati, Dk. 86 Alperen Babacan, Dk. 90+2 Gökhan Süzen (Abalı Denizlispor)    
Abalı Denizlispor, Ümraniyespor ile Denizli Aatürk Stadyumunda karşılaştı.

DENİZLİ (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 25. haftasında Abalı Denizlispor ile Ümraniyespor 0-0 berabere kaldı.  Abalı Denizlispor ile Ümraniyespor, Denizli Atatürk Stadı'nda karşılaştı.Abalı Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz (solda) ile Ümraniyespor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek maç öncesinde birbirine başarılar diledi.Abalı Denizlisporlu taraftarlar maçın sonauna kadar yüksek bir tepoyla takımını destekledi.Bir pozisyonda Abalı Denizlisporlu Kehinde (90) yerde kaldı. Ciddi bir sakatlığı olmaması sevindirdi. Her iki takımda gol atamazsken maçta 7 adet sarı kart gösterildi. Maçı Ali Şansalan, Gökmen Baltacı, Murat Şener yönetti. 

Abalı Denizlispor saha şu onbir ile çıktı: Stackhowiak, Alperen Babacan, Deniz Vural, Ziya Alkurt (Dk. 89 Gökhan Süzen), Aissati,  Recep Niyaz, Furkan Şeker, Kerem Can Akyüz, Abdülkerim Bardakcı, Mbamba (Dk. 53 Burak Çalık), Kehinde (Dk. 72 Mehmet Akyüz)

Ümraniyespor saha şu onbir ile çıktı. Burak Öğür, Appindangoye, Vasilogiannis (Dk. 90+1 Bahadır Taşdelen), Leandrinho (Dk. 79 Diabang), Serkan Göksu (Dk. 68 Madinda), Alaaddin Okumuş, Recep Aydın, Karahan Yasir Subaşı, Muhammed Gönülaçar, Tarık Tekdal, Atabey Çiçek

Sarı kartlar: Dk. 22 Alaaddin Okumuş, Dk. 41 Serkan Göksu, Dk. 89 Muhammed Gönülaçar (Ümraniyespor), Dk. 23 Kehinde, Dk. 32 Aissati, Dk. 86 Alperen Babacan, Dk. 90+2 Gökhan Süzen (Abalı Denizlispor)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.