Buldan’da bir tarih sona erdi

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2024 - 16:53, Güncelleme: 30.01.2024 - 14:36 4015+ kez okundu.
 

Buldan’da bir tarih sona erdi

Buldan’da bir tarih sona erdi
Buldan Güzelleştirme Ahmet Terzioğlu tarafından işletilen düğün salonu, yapılan son düğününün ardından bir mobilya firmasına kiraya verildi.Buldan Güzelleştirme Ahmet Terzioğlu Düğün Salonunda son düğün yapıldı. Bugüne kadar pek çok düğün, sünnet, nişan, mevlit ve organizasyona ev sahipliği yapan salon kapandı. Bir organizasyon firması tarafından yaklaşık 1 yıl önce kiralanan salonda gerçekleşen son düğün, emekli nikah memuru Abdullah Toker ile Fatma Toker çiftinin oğlu Ramazan Toker ile Melek, İsmail Kabay çiftinin kızı Elmas Kabay’ın düğününe ev sahipliği yaptı.Buldan Güzelleştirme Ahmet Terzioğlu Düğün Salonunun, Buldan Güzelleştirme ve Turizm Derneği tarafından Buldanlı bir mobilya firmasına kiralandığı öğrenildi.
Buldan’da bir tarih sona erdi
Buldan Güzelleştirme Ahmet Terzioğlu tarafından işletilen düğün salonu, yapılan son düğününün ardından bir mobilya firmasına kiraya verildi.

Buldan Güzelleştirme Ahmet Terzioğlu Düğün Salonunda son düğün yapıldı. Bugüne kadar pek çok düğün, sünnet, nişan, mevlit ve organizasyona ev sahipliği yapan salon kapandı. Bir organizasyon firması tarafından yaklaşık 1 yıl önce kiralanan salonda gerçekleşen son düğün, emekli nikah memuru Abdullah Toker ile Fatma Toker çiftinin oğlu Ramazan Toker ile Melek, İsmail Kabay çiftinin kızı Elmas Kabay’ın düğününe ev sahipliği yaptı.

Buldan Güzelleştirme Ahmet Terzioğlu Düğün Salonunun, Buldan Güzelleştirme ve Turizm Derneği tarafından Buldanlı bir mobilya firmasına kiralandığı öğrenildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.