Denizli'nin bazı bölgelerinde kar yağışı başladı!

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.12.2023 - 19:34, Güncelleme: 21.12.2023 - 19:34 1896+ kez okundu.
 

Denizli'nin bazı bölgelerinde kar yağışı başladı!

Çameli’nde yoğun kar yağışı etkili oluyor
DENİZLİ(İHA) – Denizli’nin Çameli ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı, günlük yaşamı olumsuz yönde etkiledi. İlçeyi beyaz örtüyle kaplayan kar yağışı nedeniyle zaman zaman trafikte aksamalar yaşandı. Denizli’nin Çameli ilçesinde kurak geçen sonbaharın ardından bugün kar yağışı etkili oldu. Daha önce Denizli’nin yüksek kesimlerine düşen kar, bugün yüzünü Çameli ilçe merkezinde de gösterdi. Hava sıcaklığının 0 ila 5 derece arasında seyrettiği ilçede, öğleden sonra başlayan kar yağışı yerleşim alanlarını beyaza bürüdü. Günlük yaşamı olumsuz yönde etkileyen kar yağışı, ilçe merkezi ve yüksek kesimlerde yoğun olarak devam ediyor. Yetkililer, özellikle yola çıkacak olan araç sürücülerini dikkatli olmaları konusunda uyardı. Kar yağışının şiddetini artırması ihtimaline karşılık olarak ilçe genelinde tedbirler alındığı öğrenildi.
Çameli’nde yoğun kar yağışı etkili oluyor

DENİZLİ(İHA) – Denizli’nin Çameli ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı, günlük yaşamı olumsuz yönde etkiledi. İlçeyi beyaz örtüyle kaplayan kar yağışı nedeniyle zaman zaman trafikte aksamalar yaşandı.

Denizli’nin Çameli ilçesinde kurak geçen sonbaharın ardından bugün kar yağışı etkili oldu. Daha önce Denizli’nin yüksek kesimlerine düşen kar, bugün yüzünü Çameli ilçe merkezinde de gösterdi. Hava sıcaklığının 0 ila 5 derece arasında seyrettiği ilçede, öğleden sonra başlayan kar yağışı yerleşim alanlarını beyaza bürüdü. Günlük yaşamı olumsuz yönde etkileyen kar yağışı, ilçe merkezi ve yüksek kesimlerde yoğun olarak devam ediyor.

Yetkililer, özellikle yola çıkacak olan araç sürücülerini dikkatli olmaları konusunda uyardı. Kar yağışının şiddetini artırması ihtimaline karşılık olarak ilçe genelinde tedbirler alındığı öğrenildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.