LİDERLERDEN BİRİSİ 3 GÜN KALACAK

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2019 - 10:42, Güncelleme: 25.02.2019 - 10:42 3057+ kez okundu.
 

LİDERLERDEN BİRİSİ 3 GÜN KALACAK

Denizli’de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu birlikte miting yapmaya hazırlanıyor. İki lider 6 Mart Çarşamba günü saat 14’te 29 Ekim Bulvarında halka seslenecek.
31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala Millet İttifakı kapsamında Büyükşehir Belediye Başkan adayının İYİ Parti’den çıktığı Denizli, ittifakın taraflarını ağırlamaya hazırlanıyor. Bu kapsamda İYİ Parti Lideri Meral Akşener ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Denizli’ye geliyor. İki lider, yerel seçimler öncesi birlikte miting yapacak. Kılıçdaroğlu ile Akşener, 6 Mart Çarşamba günü saat 14:00’da 29 Ekim Bulvarında Denizlili vatandaşlarla buluşacak. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Denizli'de 3 gün kalacağı, sebebinin ise Denizli'nin ilçelerini ve köylerini gezmek istemesi olarak öğrenildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nunda bu 3 günlük programın bir gününde Akşener'e katılması bekleniyor. 
Denizli’de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu birlikte miting yapmaya hazırlanıyor. İki lider 6 Mart Çarşamba günü saat 14’te 29 Ekim Bulvarında halka seslenecek.

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala Millet İttifakı kapsamında Büyükşehir Belediye Başkan adayının İYİ Parti’den çıktığı Denizli, ittifakın taraflarını ağırlamaya hazırlanıyor. Bu kapsamda İYİ Parti Lideri Meral Akşener ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Denizli’ye geliyor. İki lider, yerel seçimler öncesi birlikte miting yapacak.

Kılıçdaroğlu ile Akşener, 6 Mart Çarşamba günü saat 14:00’da 29 Ekim Bulvarında Denizlili vatandaşlarla buluşacak.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Denizli'de 3 gün kalacağı, sebebinin ise Denizli'nin ilçelerini ve köylerini gezmek istemesi olarak öğrenildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nunda bu 3 günlük programın bir gününde Akşener'e katılması bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.