KUTLAMALARA DAVETLİSİNİZ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2018 - 12:29, Güncelleme: 24.10.2018 - 12:29 3961+ kez okundu.
 

KUTLAMALARA DAVETLİSİNİZ

Forum Çamlık'ın coşkulu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına davetlisiniz!
Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, bu yıl 29 Ekim kutlamaları için dolu dolu bir program hazırladı.  Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi korosu tarafından 29 Ekim 2018 Pazartesi günü saat 14.30'da Forum Çamlık zemin katta gerçekleştirilecek özel gösteride, coşkulu kutlama marşları ziyaretçiler için seslendirilecek. 29 Ekim – 11 Kasım 2018 tarihleri arasında lisenin resim sergisi de Forum Çamlık ziyaretçileriyle buluşacak. Sergi açılışı aynı gün saat 14.00'te gerçekleştirilecek. Forum Çamlık'taki 29 Ekim kutlamaları saat 16.00'da Cumhuriyet yürüyüşüyle başlayacak ve 16.15'te özel bir tango gösterisiyle devam edecek. Türk Eğitim Derneği Denizli Koleji ve Denizli Rotary Kulübü ile işbirliği kapsamında gerçekleştirilecek koro dinletisi saat 16.30'da Forum Çamlık ziyaretçileriyle buluşacak. 29 Ekim günü saat 16.45'te açılışı yapılacak ikinci sergi de Cengiz Akhisar imzalı fotoğrafları ziyaretçilerle buluşturacak. “Cumhuriyet ve Atatürk” isimli sergi, 11 Kasım'a dek ziyarete açık kalacak. Cumhuriyet Bayramı'nın coşkusunu bu keyifli etkinlikler eşliğinde yaşamak isteyen herkes, Forum Çamlık'a davetli!
Forum Çamlık'ın coşkulu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına davetlisiniz!


Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, bu yıl 29 Ekim kutlamaları için dolu dolu bir program hazırladı. 
Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi korosu tarafından 29 Ekim 2018 Pazartesi günü saat 14.30'da Forum Çamlık zemin katta gerçekleştirilecek özel gösteride, coşkulu kutlama marşları ziyaretçiler için seslendirilecek. 29 Ekim – 11 Kasım 2018 tarihleri arasında lisenin resim sergisi de Forum Çamlık ziyaretçileriyle buluşacak. Sergi açılışı aynı gün saat 14.00'te gerçekleştirilecek.

Forum Çamlık'taki 29 Ekim kutlamaları saat 16.00'da Cumhuriyet yürüyüşüyle başlayacak ve 16.15'te özel bir tango gösterisiyle devam edecek. Türk Eğitim Derneği Denizli Koleji ve Denizli Rotary Kulübü ile işbirliği kapsamında gerçekleştirilecek koro dinletisi saat 16.30'da Forum Çamlık ziyaretçileriyle buluşacak. 29 Ekim günü saat 16.45'te açılışı yapılacak ikinci sergi de Cengiz Akhisar imzalı fotoğrafları ziyaretçilerle buluşturacak. “Cumhuriyet ve Atatürk” isimli sergi, 11 Kasım'a dek ziyarete açık kalacak.

Cumhuriyet Bayramı'nın coşkusunu bu keyifli etkinlikler eşliğinde yaşamak isteyen herkes, Forum Çamlık'a davetli!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.