KORKUNÇ KAZA!

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.02.2019 - 17:34, Güncelleme: 13.02.2019 - 17:34 3337+ kez okundu.
 

KORKUNÇ KAZA!

Otomobil öğrenci servisi ile çarpıştı öğrenciler yaralandı.
Denizli'nin Sarayköy İlçesi Beylerbeyi Mahallesi’nde otomobil ve öğrenci minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 öğrenci ile araçtaki bir kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre Beylerbeyi Mahallesi İzmir karayolunda 20 SC 479 plakalı servis minibüsü ile  20 FB 102 plakalı araç çarpıştı. Öğrenci dolu olan serviste 4 öğrenci yaralanırken bir kişi de araçta sıkıştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ile itfaiye araçlarda sıkışanları çıkardı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan öğrenci ve araçtaki kişi, hastaneye kaldırıldılar. Öğrencilerin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Otomobil öğrenci servisi ile çarpıştı öğrenciler yaralandı.

Denizli'nin Sarayköy İlçesi Beylerbeyi Mahallesi’nde otomobil ve öğrenci minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 öğrenci ile araçtaki bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Beylerbeyi Mahallesi İzmir karayolunda 20 SC 479 plakalı servis minibüsü ile  20 FB 102 plakalı araç çarpıştı. Öğrenci dolu olan serviste 4 öğrenci yaralanırken bir kişi de araçta sıkıştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ile itfaiye araçlarda sıkışanları çıkardı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan öğrenci ve araçtaki kişi, hastaneye kaldırıldılar. Öğrencilerin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.