PEKDEMİR ON BİNLERE ULAŞTI

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 28.03.2024 - 13:54, Güncelleme: 28.03.2024 - 13:54 4774 kez okundu.
 

PEKDEMİR ON BİNLERE ULAŞTI

Denizli siyasetinin tecrübeli isimlerinden Halil Pekdemir’in haftalardır yoğun bir tempoyla sahada. Pamukkale’yi karış karış dolaşan, on birlere ulaşan Pekdemir, seçim mesaisini Ramazan Ayı ile birlikte 18 saate çıkardı. Usta siyasetçi günde sadece 5 saat uyuyor!
Ak Parti’nin birçok kademesinde  görev aldıktan sonra bu kez Pamukkale Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Denizli siyasetinin tecrübeli isimlerinden Halil Pekdemir, gündüz sokak sokak esnaf geziyor, akşamları mahalle buluşmaları, kahve toplantıları ve  ev ziyaretlerinin yanı sıra ilçenin farklı bölgelerinde verdiği iftar yemelekleriyle şyu ana kadar on binlerce seçmene ulaştı.   İLÇENİN FARKLI BÖLGELERİNDE İFTAR YEMEKLERİ VERİYOR Ramazan Ayı’nın girmesi ve havaların ısınmasıyla birlikte akşam temposunu da arttıran Pekdemir, günlük seçim mesaisini 18 saate çıkardı. İlçenin farklı bölgelerinde iftar yemekleri düzenleyen Pekdemir’in temposu Teravi Namazı’ndan sonra da sürüyor. Pekdemir her gece en az bir mahalle toplantısı ya da en az birkaç kahve toplantısı yapıyor. Seçim çalışmalarına günün ilk saatlerinde başlayan Pekdemir, gece yarısından önce paydos etmiyor. “SİYASETTE YORULMAK OLMAZ” Seçim çalışmalarına katılan partililerin ve seçim ekibinin temposuna yetişmekte zorlandığı Pekdemir, “Eğer siyasette iseniz, halka hizmeti seçtiyseniz günlük 5 saat uyku size yeter de artar bile. Ayakta olduğunuz süreci maksimum düzeyde kullanmak gerekir. Dolayısıyla siyasette yorulmak olmaz” diye konuştu. 
Denizli siyasetinin tecrübeli isimlerinden Halil Pekdemir’in haftalardır yoğun bir tempoyla sahada. Pamukkale’yi karış karış dolaşan, on birlere ulaşan Pekdemir, seçim mesaisini Ramazan Ayı ile birlikte 18 saate çıkardı. Usta siyasetçi günde sadece 5 saat uyuyor!

Ak Parti’nin birçok kademesinde  görev aldıktan sonra bu kez Pamukkale Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Denizli siyasetinin tecrübeli isimlerinden Halil Pekdemir, gündüz sokak sokak esnaf geziyor, akşamları mahalle buluşmaları, kahve toplantıları ve  ev ziyaretlerinin yanı sıra ilçenin farklı bölgelerinde verdiği iftar yemelekleriyle şyu ana kadar on binlerce seçmene ulaştı.

 

İLÇENİN FARKLI BÖLGELERİNDE İFTAR YEMEKLERİ VERİYOR

Ramazan Ayı’nın girmesi ve havaların ısınmasıyla birlikte akşam temposunu da arttıran Pekdemir, günlük seçim mesaisini 18 saate çıkardı. İlçenin farklı bölgelerinde iftar yemekleri düzenleyen Pekdemir’in temposu Teravi Namazı’ndan sonra da sürüyor. Pekdemir her gece en az bir mahalle toplantısı ya da en az birkaç kahve toplantısı yapıyor. Seçim çalışmalarına günün ilk saatlerinde başlayan Pekdemir, gece yarısından önce paydos etmiyor.

“SİYASETTE YORULMAK OLMAZ”

Seçim çalışmalarına katılan partililerin ve seçim ekibinin temposuna yetişmekte zorlandığı Pekdemir, “Eğer siyasette iseniz, halka hizmeti seçtiyseniz günlük 5 saat uyku size yeter de artar bile. Ayakta olduğunuz süreci maksimum düzeyde kullanmak gerekir. Dolayısıyla siyasette yorulmak olmaz” diye konuştu. 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.