KIZI SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.02.2019 - 14:37, Güncelleme: 22.02.2019 - 14:58 3754+ kez okundu.
 

KIZI SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bulunan Atatürk caddesinde karşıdan karşıya geçen bir vatandaşa motor çarpmış ve ağır yaralanmıştı. Yaralanan vatandaşın çocukları babalarına ilk anda yardım eden kadını arıyor.
18 Şubat Pazartesi günü Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bulunan Atatürk caddesinde karşıdan karşıya geçen bir vatandaşa motor çarpmış ve ağır yaralanmasına neden olmuştu. Bugün kazada ağır yaralanan yaşlı adamın kızı sosyal medyadan bir çağrıda bulundu.  Yaşlı adamın kızı olduğunu söyleyen Fatma Yağız isimli kadın öncelikle babasının durumunun ciddiyetini koruduğunu ve bu yüzden herkesten dua beklediklerini ifade etti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kaza anı fotoğrafında babasına yere çöküp başının altına birşeyler koyarken gözüken kadına seslendi. Yağız yaptığı paylaşımda "Ayrıca babama o anda yardımcı olan kadın sizden Allah razı olsun. Sizinle tanışmak helallik istemek isteriz. Nolur bana ulaşın ismim Fatma Yağız" dedi.  İŞTE O PAYLAŞIM   
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bulunan Atatürk caddesinde karşıdan karşıya geçen bir vatandaşa motor çarpmış ve ağır yaralanmıştı. Yaralanan vatandaşın çocukları babalarına ilk anda yardım eden kadını arıyor.

18 Şubat Pazartesi günü Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bulunan Atatürk caddesinde karşıdan karşıya geçen bir vatandaşa motor çarpmış ve ağır yaralanmasına neden olmuştu. Bugün kazada ağır yaralanan yaşlı adamın kızı sosyal medyadan bir çağrıda bulundu. 

Yaşlı adamın kızı olduğunu söyleyen Fatma Yağız isimli kadın öncelikle babasının durumunun ciddiyetini koruduğunu ve bu yüzden herkesten dua beklediklerini ifade etti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kaza anı fotoğrafında babasına yere çöküp başının altına birşeyler koyarken gözüken kadına seslendi. Yağız yaptığı paylaşımda "Ayrıca babama o anda yardımcı olan kadın sizden Allah razı olsun. Sizinle tanışmak helallik istemek isteriz. Nolur bana ulaşın ismim Fatma Yağız" dedi. 

İŞTE O PAYLAŞIM 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.