Büyükşehir Şehir Tiyatrosu 30’uncu yaşına özel oyun

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.12.2023 - 13:43, Güncelleme: 11.12.2023 - 12:59 1090+ kez okundu.
 

Büyükşehir Şehir Tiyatrosu 30’uncu yaşına özel oyun

Büyükşehir Şehir Tiyatrosu 30’uncu yaşına özel oyun
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu kuruluşunun 30. yılına özel Pervin Ünalp’in yazıp yönettiği, şehir tiyatrosu sanatçılarının rol aldığı “Aşk ve Gurur” adlı oyun ile sahneye çıktı.Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu 30. yaşına yepyeni bir oyunla “Merhaba” dedi. Usta oyuncu Pervin Ünalp’in yazıp yönettiği Aşk ve Gurur adlı eser, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Fatma Yıldız Salonu’nda tiyatroseverler ile buluştu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan’ın da izlediği oyun ikinci kez görücüye çıktı. Bir konakta yaşanan aşkları ve yanlış anlamalardan doğan karışıklıkların yol açtığı komik durumları anlatan oyun büyük beğeni toplarken, oyuncular performanslarıyla uzun süre alkışlandı.Oyunun sonunda sahneye davet edilen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, başarılı bir performans sergileyen şehir tiyatrosu oyuncularını tebrik etti. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sanatın ve sanatçının yanında olmaya, kültür ve sanat etkinliklerini desteklemeye devam edeceklerini vurgulayan Başkan Osman Zolan, tüm hemşehrilerini Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyunlarını izlemeye davet etti.
Büyükşehir Şehir Tiyatrosu 30’uncu yaşına özel oyun
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu kuruluşunun 30. yılına özel Pervin Ünalp’in yazıp yönettiği, şehir tiyatrosu sanatçılarının rol aldığı “Aşk ve Gurur” adlı oyun ile sahneye çıktı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu 30. yaşına yepyeni bir oyunla “Merhaba” dedi. Usta oyuncu Pervin Ünalp’in yazıp yönettiği Aşk ve Gurur adlı eser, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Fatma Yıldız Salonu’nda tiyatroseverler ile buluştu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan’ın da izlediği oyun ikinci kez görücüye çıktı. Bir konakta yaşanan aşkları ve yanlış anlamalardan doğan karışıklıkların yol açtığı komik durumları anlatan oyun büyük beğeni toplarken, oyuncular performanslarıyla uzun süre alkışlandı.

Oyunun sonunda sahneye davet edilen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, başarılı bir performans sergileyen şehir tiyatrosu oyuncularını tebrik etti. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sanatın ve sanatçının yanında olmaya, kültür ve sanat etkinliklerini desteklemeye devam edeceklerini vurgulayan Başkan Osman Zolan, tüm hemşehrilerini Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyunlarını izlemeye davet etti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.