KİRLİ BAYRAK PAYLAŞIMI SONRASI DEĞİŞİM GELDİ

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2019 - 20:02, Güncelleme: 02.10.2023 - 23:38 4069+ kez okundu.
 

KİRLİ BAYRAK PAYLAŞIMI SONRASI DEĞİŞİM GELDİ

Denizli'nin Çivril ilçesinde Gençlik merkezinde kirli halde asılı duran bayrak İlçe Gençlik Müdürlüğü tarafından yenisi ile değiştirildi.
Çivril CHP Belediye Meclis üyesi Tunay Yazıcı’nın sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından gündeme getirdiği Bayrak yenisi ile değiştirildi. Konu ile ilgili olarak Bayrağın rüzgar nedeniyle binanın çatısına uçtuğu ve birkaç gün çatıda kaldığı bu yüzden görünmediği bugün çıkan rüzgar ile eski haline geldiği belirtildi. Stadyum mahallesinde bulunan Çivril gençlik Merkezi duvarında bulunan Türk bayrağının binanın çatısına uçtuğu, çatıda biriken su ile kirlendiği metal parçalara temas eden yerlerinde pas lekesi olduğu ifade edildi. Bayrak rüzgârın etkisiyle eski haline gelince vatandaşların tepkisini çekmişti. CHP Belediye Meclis üyesi Tunay Yazıcı konuyu sosyal medyadan gündeme getirmiş ve sorumluluğu olanların gerekeni yapmasını istemişti. Paylaşımın ardından kirli bayrağı indiren yetkililer, bayrağın yerine yenisini asarken kirlenen bayrağı temizlemeye gönderdiler.
Denizli'nin Çivril ilçesinde Gençlik merkezinde kirli halde asılı duran bayrak İlçe Gençlik Müdürlüğü tarafından yenisi ile değiştirildi.

Çivril CHP Belediye Meclis üyesi Tunay Yazıcı’nın sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından gündeme getirdiği Bayrak yenisi ile değiştirildi. Konu ile ilgili olarak Bayrağın rüzgar nedeniyle binanın çatısına uçtuğu ve birkaç gün çatıda kaldığı bu yüzden görünmediği bugün çıkan rüzgar ile eski haline geldiği belirtildi.

Stadyum mahallesinde bulunan Çivril gençlik Merkezi duvarında bulunan Türk bayrağının binanın çatısına uçtuğu, çatıda biriken su ile kirlendiği metal parçalara temas eden yerlerinde pas lekesi olduğu ifade edildi. Bayrak rüzgârın etkisiyle eski haline gelince vatandaşların tepkisini çekmişti.

CHP Belediye Meclis üyesi Tunay Yazıcı konuyu sosyal medyadan gündeme getirmiş ve sorumluluğu olanların gerekeni yapmasını istemişti. Paylaşımın ardından kirli bayrağı indiren yetkililer, bayrağın yerine yenisini asarken kirlenen bayrağı temizlemeye gönderdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.