KILIÇDAROĞLU'NDAN ÇARPICI AÇIKLAMA!

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2018 - 09:57, Güncelleme: 20.12.2018 - 10:11 3835+ kez okundu.
 

KILIÇDAROĞLU'NDAN ÇARPICI AÇIKLAMA!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçim süreci ile ilgili Denizli hakkında çarpıcı bir açıklama yaptı.
Denizli'de büyükşehir için aday çıkarmacağı ve İyi Parti'nin adayını destekleyecekleri yönünde aldığı kararla tepkilerin odağında olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Gazetecilerle bir araya gelen Kılıçdaroğlu, Denizli için düşüncelerini ve aldığı karar hakkında değerlendirme yaptı.  31 Mart'taki yerel seçim gündemine ilişkin gazetecilere açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu şunları söyledi; "Ana kent belediye başkanlarını belirlerken, isim bazında görüşme yapılmıyor. Etik de değil. Onların adayını biz, bizimkini onlar belirlesinler yaklaşımı doğru değil. Hangi kentlerde kimin aday göstereceğini oturup konuştuk. Biz onların, onlar da bizim adaylarımıza saygılı oldular. İyi Parti ile görüşmeler devam ediyor. Belediyeler, ana kent için nasıl çalışma yapıldıysa, aynı şekilde büyükşehir ilçeleri için de çalışma yapılıyor." İYİ PARTİ'NİN CHP'YE KATKISI "Mutlaka bir katkısı olabilir. Antalya'da katkısı olur, Mersin'de, İstanbul'da Ankara'da katkısı olur. Her siyasal parti oyumu nasıl artırabilirim arayışı içinde. Her partinin beklentisi var. Onların da arayışı var. Bizim beklediğimiz katkıları İyi Parti de CHP'den bekler. Partiler arasında bir gerginlik, çatışma değil, uyum olması gerekli. Biz de o uyumu sağlamaya çalışıyoruz." "EN ZORLANDIĞIM YERLER BALIKESİR VE DENİZLİ" "İstanbul Büyükşehir belediye başkan adayımızı medyaya tanıtacağız. Aynı şeyi Ankara, Adana, Mersin, İzmir, Antalya için fırsat buldukça yapacağız. Mersin'de adaylarımızın hepsi çok güçlü ama en iyi aday hangisi onu da bilmiyoruz. Her aday en iyisi benim diyor. Bir ön eleme yapıldı. Sanıyorum önümüzdeki süreçte tekrar bir anket yapacağız. (En çok nerede zorlandınız?) Ankara'da değil. En zorlandığım yerler Balıkesir ve Denizli oldu."
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçim süreci ile ilgili Denizli hakkında çarpıcı bir açıklama yaptı.

Denizli'de büyükşehir için aday çıkarmacağı ve İyi Parti'nin adayını destekleyecekleri yönünde aldığı kararla tepkilerin odağında olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Gazetecilerle bir araya gelen Kılıçdaroğlu, Denizli için düşüncelerini ve aldığı karar hakkında değerlendirme yaptı. 

31 Mart'taki yerel seçim gündemine ilişkin gazetecilere açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu şunları söyledi;

"Ana kent belediye başkanlarını belirlerken, isim bazında görüşme yapılmıyor. Etik de değil. Onların adayını biz, bizimkini onlar belirlesinler yaklaşımı doğru değil. Hangi kentlerde kimin aday göstereceğini oturup konuştuk. Biz onların, onlar da bizim adaylarımıza saygılı oldular. İyi Parti ile görüşmeler devam ediyor. Belediyeler, ana kent için nasıl çalışma yapıldıysa, aynı şekilde büyükşehir ilçeleri için de çalışma yapılıyor."

İYİ PARTİ'NİN CHP'YE KATKISI

"Mutlaka bir katkısı olabilir. Antalya'da katkısı olur, Mersin'de, İstanbul'da Ankara'da katkısı olur. Her siyasal parti oyumu nasıl artırabilirim arayışı içinde. Her partinin beklentisi var. Onların da arayışı var. Bizim beklediğimiz katkıları İyi Parti de CHP'den bekler. Partiler arasında bir gerginlik, çatışma değil, uyum olması gerekli. Biz de o uyumu sağlamaya çalışıyoruz."

"EN ZORLANDIĞIM YERLER BALIKESİR VE DENİZLİ"

"İstanbul Büyükşehir belediye başkan adayımızı medyaya tanıtacağız. Aynı şeyi Ankara, Adana, Mersin, İzmir, Antalya için fırsat buldukça yapacağız. Mersin'de adaylarımızın hepsi çok güçlü ama en iyi aday hangisi onu da bilmiyoruz. Her aday en iyisi benim diyor. Bir ön eleme yapıldı. Sanıyorum önümüzdeki süreçte tekrar bir anket yapacağız. (En çok nerede zorlandınız?) Ankara'da değil. En zorlandığım yerler Balıkesir ve Denizli oldu."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.