KEPENEK: BİZİ DURDURAMAYACAKSINIZ

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.04.2019 - 12:19, Güncelleme: 12.04.2019 - 12:19 3300+ kez okundu.
 

KEPENEK: BİZİ DURDURAMAYACAKSINIZ

Honaz'da seçimlere yapılan itirazların taşındığı son merci olan YSK'dan yenileme kararı çıktı.
31 Mart yerel seçimlerinin tamamlanmasının ardından tartışmaların odağındaki ilçelerden biri olan Honaz'da seçimler yenilenecek. Mevcut başkan Turgut Devecioğlu ile Millet İttifakı Adayı Yüksel Kepenek'in yarıştığı seçimlerde kazanan Kepenek olmuştu. Sandıktan çıkan 8 oy farkına itiraz eden Ak Parti teşkilatının bu talebi ile oylar yeniden sayılmış ve bukez Kepenek 1 oy farkla süreci önde tamamladı. Çıkan sonuca tekrar itiraz eden Ak Parti Denizli İl Başkanlığı seçimin iptali için YSK'ya başvurdu. YSK tarafından yapılan değerlendirme sonucuna sonrasında seçimlerin yenilenmesi kararı alındı. Bu sonuca göre Honaz'da 2 Haziran'da yeniden seçim yapılacak.  "HAKKIMIZI ÇALDINIZ" Seçimlerin yenileneceğinin duyulmasının ardından bir değerlendirmede bulunan Millet İttifakı Honaz Belediye Başkan Adayı Yüksel Kepenek, "Hakkımızı çaldınız, hakkımızı alacağız. Bizi durduramayacaksınız. Yeniden başlıyoruz." ifadelerini kullandı. 
Honaz'da seçimlere yapılan itirazların taşındığı son merci olan YSK'dan yenileme kararı çıktı.

31 Mart yerel seçimlerinin tamamlanmasının ardından tartışmaların odağındaki ilçelerden biri olan Honaz'da seçimler yenilenecek. Mevcut başkan Turgut Devecioğlu ile Millet İttifakı Adayı Yüksel Kepenek'in yarıştığı seçimlerde kazanan Kepenek olmuştu. Sandıktan çıkan 8 oy farkına itiraz eden Ak Parti teşkilatının bu talebi ile oylar yeniden sayılmış ve bukez Kepenek 1 oy farkla süreci önde tamamladı. Çıkan sonuca tekrar itiraz eden Ak Parti Denizli İl Başkanlığı seçimin iptali için YSK'ya başvurdu. YSK tarafından yapılan değerlendirme sonucuna sonrasında seçimlerin yenilenmesi kararı alındı. Bu sonuca göre Honaz'da 2 Haziran'da yeniden seçim yapılacak. 

"HAKKIMIZI ÇALDINIZ"

Seçimlerin yenileneceğinin duyulmasının ardından bir değerlendirmede bulunan Millet İttifakı Honaz Belediye Başkan Adayı Yüksel Kepenek, "Hakkımızı çaldınız, hakkımızı alacağız. Bizi durduramayacaksınız. Yeniden başlıyoruz." ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.