KARŞIYA GEÇMEK İSTEDİ...

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.07.2018 - 13:42, Güncelleme: 15.07.2018 - 13:42 4224+ kez okundu.
 

KARŞIYA GEÇMEK İSTEDİ...

Aydın'ın Köşk ilçesinde demiryolundan karşıya geçmek isteyen kişiye tren çarptı. 
Alınan bilgiye göre  K.Ü. (40), 09 FK 927 plakalı traktörünü demiryolunun kenarına park ettikten sonra yaya olarak hemzemin geçitten karşıya geçmek istedi. Kulağında telefon kulaklığı bulunduğu iddia edilen K.Ü,  32710 sayılı Denizli-Aydın seferini yapan tren geçerken kapalı olan hemzemin geçite adımını attı. Trenin çarptığı K.Ü. ağır yaralandı. Yaralı, 112 Acil sağlık ekiplerinde Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. K.Ü'nün hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.  Kaza nedeniyle tren yaklaşık bir saat rötar yaptı. Olay yerindeki bir görgü tanığı, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaralının durumunun çok kötü olduğunu belirterek "Arkadaş traktörle geldi ve traktörünü park etti. Hemzemin geçit kapalıydı. Sanırım karşıya geçmek istedi. O esnada geçiş yapan trene çarpıldı. Tren ona değil o trene çarptı. Üç takla atarak kenara düştü." dedi.
Aydın'ın Köşk ilçesinde demiryolundan karşıya geçmek isteyen kişiye tren çarptı. 

Alınan bilgiye göre  K.Ü. (40), 09 FK 927 plakalı traktörünü demiryolunun kenarına park ettikten sonra yaya olarak hemzemin geçitten karşıya geçmek istedi.

Kulağında telefon kulaklığı bulunduğu iddia edilen K.Ü,  32710 sayılı Denizli-Aydın seferini yapan tren geçerken kapalı olan hemzemin geçite adımını attı.

Trenin çarptığı K.Ü. ağır yaralandı.

Yaralı, 112 Acil sağlık ekiplerinde Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

K.Ü'nün hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. 

Kaza nedeniyle tren yaklaşık bir saat rötar yaptı.

Olay yerindeki bir görgü tanığı, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaralının durumunun çok kötü olduğunu belirterek "Arkadaş traktörle geldi ve traktörünü park etti. Hemzemin geçit kapalıydı. Sanırım karşıya geçmek istedi. O esnada geçiş yapan trene çarpıldı. Tren ona değil o trene çarptı. Üç takla atarak kenara düştü." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.