BAĞIMLILIKLA MÜCADELE MERKEZİ UYUŞTURUCUYA KARŞI SAVAŞACAK!

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 01.03.2024 - 13:47, Güncelleme: 01.03.2024 - 13:47 1987+ kez okundu.
 

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE MERKEZİ UYUŞTURUCUYA KARŞI SAVAŞACAK!

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, her yıl 1-7 Mart tarihlerinde kutlanan Yeşilay Haftası nedeniyle “Gençler bizlerin geleceğimiz. Onları her türlü kötü alışkanlıktan uzak durmaya çağırıyorum” dedi. İlçeye kurulacak Bağımlılıkla Mücadele Merkezi’nin önemine dikkat çekti.
Cumhur İttifakı’nın Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, Yeşilay’ın kuruluşunun 104. yılını kutlarken önemli bir soruna parmak bastı. Ak Partili Pekdemir, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak durmaya çağırıp, “Göreve geldiğimizde hayata geçireceğimiz sosyal yaşam projelerinde bağımlılık ve uyuşturucu ile mücadele önceliklerimizden olacak” dedi.  “FARKINDALIK ARTIRILMALI” Yeşilay’ın Türkiye’nin tüm illerinde gönüllülük esasıyla hizmet veren çok sayıda şubesinin bulunduğunu dile getiren AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, bağımlılık ve uyuşturucu belasından kurtulmanın en temel maddesinin toplum genelinde oluşturulacak farkındalık olduğunun altını çizdi. Sadece ülkemizde değil bu konunun tüm dünyanın baş belası olduğunu dillendiren Pekdemir, istenilirse Yeşilay’ın da desteğiyle hem vatandaşlar ve hem de gençlerle birlikte bu kötü alışkanlıklardan kurtulmak için farkındalığın artırılarak mücadele edilebileceğini ve çok yol alınabileceğini söyledi. BAĞIMLILIKLA MÜCADELE MERKEZİ KURULACAK Göreve geldikten sonra öncelikli konuların başında sosyal yaşam projelerinin olduğunun altını çizen AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, “Allah'ın izniyle gençlerimizle el ele verip biz bu konunun hakkından geliriz” deyip ilçede Bağımlılıkla Mücadele Merkezi oluşturulacağını ve uyuşturucu ile etkin bir mücadele içine gireceklerini kaydetti. Pekdemir, “Bağımlılıklar kötülüğün anasıdır. Kötü alışkanlıklar üzüntüden başka bir şey getirmez. Gençler bizlerin geleceğimiz. Onları her türlü kötü alışkanlıktan uzak durmaya çağırıyorum. Gelin birlikte kurtulalım. Sizle elele verirsek bu illeti yeneriz” dedi. Bağımlılıkla Mücadele Merkezi’nde bağımlı gençlerin  ve ailelerinin ihtiyaç duyduğu her alanda uzman ve yetkin isimler görev yapacak. Sağlık Bakanlığı, Pamukkale Üniversitesi, adli makamlar ve kolluk birimleri ile işbirliği halinde çalışacak merkez Yeşilay gibi sivil toplum örgütlerine de ilçedeki faaliyetleri konusunda destek olacak.
AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, her yıl 1-7 Mart tarihlerinde kutlanan Yeşilay Haftası nedeniyle “Gençler bizlerin geleceğimiz. Onları her türlü kötü alışkanlıktan uzak durmaya çağırıyorum” dedi. İlçeye kurulacak Bağımlılıkla Mücadele Merkezi’nin önemine dikkat çekti.

Cumhur İttifakı’nın Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, Yeşilay’ın kuruluşunun 104. yılını kutlarken önemli bir soruna parmak bastı. Ak Partili Pekdemir, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak durmaya çağırıp, “Göreve geldiğimizde hayata geçireceğimiz sosyal yaşam projelerinde bağımlılık ve uyuşturucu ile mücadele önceliklerimizden olacak” dedi.

 “FARKINDALIK ARTIRILMALI”

Yeşilay’ın Türkiye’nin tüm illerinde gönüllülük esasıyla hizmet veren çok sayıda şubesinin bulunduğunu dile getiren AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, bağımlılık ve uyuşturucu belasından kurtulmanın en temel maddesinin toplum genelinde oluşturulacak farkındalık olduğunun altını çizdi. Sadece ülkemizde değil bu konunun tüm dünyanın baş belası olduğunu dillendiren Pekdemir, istenilirse Yeşilay’ın da desteğiyle hem vatandaşlar ve hem de gençlerle birlikte bu kötü alışkanlıklardan kurtulmak için farkındalığın artırılarak mücadele edilebileceğini ve çok yol alınabileceğini söyledi.

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE MERKEZİ KURULACAK

Göreve geldikten sonra öncelikli konuların başında sosyal yaşam projelerinin olduğunun altını çizen AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, “Allah'ın izniyle gençlerimizle el ele verip biz bu konunun hakkından geliriz” deyip ilçede Bağımlılıkla Mücadele Merkezi oluşturulacağını ve uyuşturucu ile etkin bir mücadele içine gireceklerini kaydetti. Pekdemir, “Bağımlılıklar kötülüğün anasıdır. Kötü alışkanlıklar üzüntüden başka bir şey getirmez. Gençler bizlerin geleceğimiz. Onları her türlü kötü alışkanlıktan uzak durmaya çağırıyorum. Gelin birlikte kurtulalım. Sizle elele verirsek bu illeti yeneriz” dedi. Bağımlılıkla Mücadele Merkezi’nde bağımlı gençlerin  ve ailelerinin ihtiyaç duyduğu her alanda uzman ve yetkin isimler görev yapacak. Sağlık Bakanlığı, Pamukkale Üniversitesi, adli makamlar ve kolluk birimleri ile işbirliği halinde çalışacak merkez Yeşilay gibi sivil toplum örgütlerine de ilçedeki faaliyetleri konusunda destek olacak.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.