KAMYONET MERKEZEFENDİ!'DE KANALA DÜŞTÜ

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2019 - 21:41, Güncelleme: 29.03.2019 - 21:41 3961+ kez okundu.
 

KAMYONET MERKEZEFENDİ!'DE KANALA DÜŞTÜ

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bulunan bir kanala kamyonet düştü.
Edinilen bilgiye göre kaza Denizli'nin Merklezefendi ilçesinde bulunan Merkezefendi mahallesinde meydana geldi. Kanal boyunda seyir halindeki bir kamyonet sürücüsü henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı aracın kontrolünü kaybetti. Sürücünün kontrolü kaybetmsi sonucunda kamyonet  kanal kenarındaki tel örgüleri devirerek  ters bir şekilde kanala düştü.  Olayı gören çevredeki vatandaş hemen Denizl Büyülşehir İtfaiye Ekiplerine ve sağlık görevlilrine durumu bildirdi. Olay yerine kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri yaralıl sürücüyü kanaldan çıkardı. Yaralıl sürücüye  lk müdahale olay yerine fgelen ambulansta yapıldı. Ardından daha detaylı bir kontrol için hastaneye kaldırıldı. 
Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bulunan bir kanala kamyonet düştü.

Edinilen bilgiye göre kaza Denizli'nin Merklezefendi ilçesinde bulunan Merkezefendi mahallesinde meydana geldi. Kanal boyunda seyir halindeki bir kamyonet sürücüsü henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı aracın kontrolünü kaybetti. Sürücünün kontrolü kaybetmsi sonucunda kamyonet  kanal kenarındaki tel örgüleri devirerek  ters bir şekilde kanala düştü. 

Olayı gören çevredeki vatandaş hemen Denizl Büyülşehir İtfaiye Ekiplerine ve sağlık görevlilrine durumu bildirdi. Olay yerine kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri yaralıl sürücüyü kanaldan çıkardı. Yaralıl sürücüye  lk müdahale olay yerine fgelen ambulansta yapıldı. Ardından daha detaylı bir kontrol için hastaneye kaldırıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.