KAÇAK KESİM HER YERDE

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.02.2019 - 11:23, Güncelleme: 09.02.2019 - 11:23 2913+ kez okundu.
 

KAÇAK KESİM HER YERDE

Ağacın düşeceği yön hesaplanmayınca sonu kötü oldu.
Denizli'de kaçak kesildiği iddia edilen ağaçların kesildiği sırada kesilen araç bir kamyonetin üstüne düştü. Olay anında çevreden bir vatandaşın geçmemesi olası bir faciayı önledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Olay, Çivril ilçesine bağlı Çatlar Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre mahallede bulunan boş arazideki ağaçlar izinsiz olarak kesildi. Kaçak yapılan kesimde ağaç kesen kişinin kestiği ağacın düştüğü yanlış tahmin ettiği iddia edildi. Herhangi bir güvenlik önleminin alınmadığı kesim sırasında kesilen ağaçlardan birisi kesim alanının hemen yanındaki park halinde olan bir açık kasa kamyonetin üzerine düştü. Büyük bir gürültü ile yere düşen ağaç araçta büyük çapta maddi hasara neden oldu. AĞACIN NE TARAFA DÜŞECEĞİNİ TAHMİN EDEMEDİ Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, olay anında çevreden bir vatandaşın geçmemesi olası bir faciayı önledi. Olayla ile ilgili bir görgü tanığı şu açıklamayı yaptı: "Ağacı kesen kişi ağacın ne tarafa devrileceğini yanlış hesapladı. Büyük bir gürültü ile bulunduğumuz yerden fırladık ve ağacın düştüğü yerde herhangi birsinin olup olmadığına baktık. Çok şükür ki sadece araç hasar gördü aksi takdirde çok büyük bir felaket yaşanabilirdi."  
Ağacın düşeceği yön hesaplanmayınca sonu kötü oldu.

Denizli'de kaçak kesildiği iddia edilen ağaçların kesildiği sırada kesilen araç bir kamyonetin üstüne düştü. Olay anında çevreden bir vatandaşın geçmemesi olası bir faciayı önledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay, Çivril ilçesine bağlı Çatlar Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre mahallede bulunan boş arazideki ağaçlar izinsiz olarak kesildi. Kaçak yapılan kesimde ağaç kesen kişinin kestiği ağacın düştüğü yanlış tahmin ettiği iddia edildi. Herhangi bir güvenlik önleminin alınmadığı kesim sırasında kesilen ağaçlardan birisi kesim alanının hemen yanındaki park halinde olan bir açık kasa kamyonetin üzerine düştü. Büyük bir gürültü ile yere düşen ağaç araçta büyük çapta maddi hasara neden oldu.

AĞACIN NE TARAFA DÜŞECEĞİNİ TAHMİN EDEMEDİ

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, olay anında çevreden bir vatandaşın geçmemesi olası bir faciayı önledi. Olayla ile ilgili bir görgü tanığı şu açıklamayı yaptı: "Ağacı kesen kişi ağacın ne tarafa devrileceğini yanlış hesapladı. Büyük bir gürültü ile bulunduğumuz yerden fırladık ve ağacın düştüğü yerde herhangi birsinin olup olmadığına baktık. Çok şükür ki sadece araç hasar gördü aksi takdirde çok büyük bir felaket yaşanabilirdi."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.