JANDARMA PEŞLERİNİ BIRAKMIYOR

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.12.2018 - 16:47, Güncelleme: 25.12.2018 - 16:47 2957+ kez okundu.
 

JANDARMA PEŞLERİNİ BIRAKMIYOR

Denizli İl Jandarma Komutanlığı'nca gerçekleştrilen operasyonda uyuşturucu ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Denizli İl Jandarma Komutanlığı 18 Aralık ve 23 Aralık tarihlerinde  Pamukkale ilçesinde (2) ayrı operasyon gerçekleştirdi. Araştırmaların ardından takibe alınan adreslerde yüklü miktarda uyuşturucu hap ve metamfetamin ele geçirildi. (2) ayrı operasyon sonucunda 169 adet xtacy hap ile (1) gram metamfetamin ele geçirildi.  Ele geçirilen uyuşturuculara el konuldu. Gerçekleştrilen operasyonda ikisi İranlı 4 kişi yakalandı. Şüpheliler çıkarıldıkları adli makamlarca tutklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli İl Jandarma Komutanlığı'nca gerçekleştrilen operasyonda uyuşturucu ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Denizli İl Jandarma Komutanlığı 18 Aralık ve 23 Aralık tarihlerinde  Pamukkale ilçesinde (2) ayrı operasyon gerçekleştirdi. Araştırmaların ardından takibe alınan adreslerde yüklü miktarda uyuşturucu hap ve metamfetamin ele geçirildi.

(2) ayrı operasyon sonucunda 169 adet xtacy hap ile (1) gram metamfetamin ele geçirildi.  Ele geçirilen uyuşturuculara el konuldu. Gerçekleştrilen operasyonda ikisi İranlı 4 kişi yakalandı. Şüpheliler çıkarıldıkları adli makamlarca tutklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.