JANDARMA KAÇAK İÇKİYE SAVAŞ AÇTI

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2019 - 14:41, Güncelleme: 29.03.2019 - 14:41 3681+ kez okundu.
 

JANDARMA KAÇAK İÇKİYE SAVAŞ AÇTI

Denizli İl Jandarma Komutanlığı kaçak içki üreticilerinin korkulu rüyası olamaya devam ediyor.
Denizli İl Jandarma Komutanlığı kaçak içki ile mücadelesini amansız bir şekilde sürdürüyor. Jandarma ekiplerince Denizli'nin Çivril ilçesinde kaçak içki üretildiği bilgisini alınması üzerine perşembe günü (28.03.2019) içki üretimi yapılan ev ve işyerine baskın düzenlendi.  Gerçekleştirilen baskın sonucu ev ve iş yerinde yapılan aramada (5) ve (1,5) litrelik pet şişeler içerisinde satışa hazır halde (1.263) litre kaçak şarap ele geçirildi. Ele geçirilen içkilere el konuldu. Şüpheli hakkında 27 Nolu ÖTV Genel Tebliği kapsamında (87.1479 TL idari para cezası kesildi. Şüpheli hakkında ayrıca adli işlem başlatıldı.     
Denizli İl Jandarma Komutanlığı kaçak içki üreticilerinin korkulu rüyası olamaya devam ediyor.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı kaçak içki ile mücadelesini amansız bir şekilde sürdürüyor. Jandarma ekiplerince Denizli'nin Çivril ilçesinde kaçak içki üretildiği bilgisini alınması üzerine perşembe günü (28.03.2019) içki üretimi yapılan ev ve işyerine baskın düzenlendi. 

Gerçekleştirilen baskın sonucu ev ve iş yerinde yapılan aramada (5) ve (1,5) litrelik pet şişeler içerisinde satışa hazır halde (1.263) litre kaçak şarap ele geçirildi. Ele geçirilen içkilere el konuldu. Şüpheli hakkında 27 Nolu ÖTV Genel Tebliği kapsamında (87.1479 TL idari para cezası kesildi. Şüpheli hakkında ayrıca adli işlem başlatıldı. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.