Honaz Belediyesinden şehitler için anlamlı etkinlik

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.12.2023 - 16:55, Güncelleme: 29.12.2023 - 14:38 1179+ kez okundu.
 

Honaz Belediyesinden şehitler için anlamlı etkinlik

Honaz Belediyesinden şehitler için anlamlı etkinlik
Denizli’nin Honaz ilçesinde, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde gerçekleşen terör saldırılarında şehit düşen askerler için Honaz Belediyesi tarafından anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Lokma hayrına katılan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, yaşanan şehit haberlerinin yürekleri dağladığını belirterek, "Artık hiçbir vatan evladının canına zarar gelmesini istemiyoruz" dedi.Honaz Belediyesi, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan askerler için dualar okutup, lokma dağıttı. Kapalı Pazaryeri’nde düzenlenen lokma hayrına çok sayıda vatandaşla birlikte Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Avcı, belediye meclis üyeleri ve personel de katıldı.“12 kahramanımızı kaybettiğimizi öğrendiğimizde yüreğimize ateş düştü”Lokma hayrı sırasında yaptığı konuşmada Türk halkının milli yas içerisinde olduğunu belirten ve 12 şehidin acısının yüreklerde hissedildiğini vurgulayan Başkan Yüksel Kepenek, “Geride bıraktığımız hafta sonunda 6 askerimizin acısını yaşarken, gelen 6 şehit haberiyle daha kahrolduk, yıkıldık. Bir vatan evladımızın dahi şehit olmasını kaldıramazken üst üste 12 kahramanımızı kaybettiğimizi öğrendiğimizde yüreğimize ateş düştü. PKK’yı ve tüm terör örgütlerini ve hain saldırılarını şiddetle lanetliyorum. Şehit haberleri yüreğimizi dağladı. Bugün şehitlerimizin ruhları için dua okutup lokma dağıttık. Ruhları şad olsun. Artık hiçbir eve şehit ateşinin düşmesini istemiyoruz” diye konuştu.
Honaz Belediyesinden şehitler için anlamlı etkinlik
Denizli’nin Honaz ilçesinde, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde gerçekleşen terör saldırılarında şehit düşen askerler için Honaz Belediyesi tarafından anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Lokma hayrına katılan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, yaşanan şehit haberlerinin yürekleri dağladığını belirterek, "Artık hiçbir vatan evladının canına zarar gelmesini istemiyoruz" dedi.

Honaz Belediyesi, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan askerler için dualar okutup, lokma dağıttı. Kapalı Pazaryeri’nde düzenlenen lokma hayrına çok sayıda vatandaşla birlikte Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Avcı, belediye meclis üyeleri ve personel de katıldı.

“12 kahramanımızı kaybettiğimizi öğrendiğimizde yüreğimize ateş düştü”
Lokma hayrı sırasında yaptığı konuşmada Türk halkının milli yas içerisinde olduğunu belirten ve 12 şehidin acısının yüreklerde hissedildiğini vurgulayan Başkan Yüksel Kepenek, “Geride bıraktığımız hafta sonunda 6 askerimizin acısını yaşarken, gelen 6 şehit haberiyle daha kahrolduk, yıkıldık. Bir vatan evladımızın dahi şehit olmasını kaldıramazken üst üste 12 kahramanımızı kaybettiğimizi öğrendiğimizde yüreğimize ateş düştü. PKK’yı ve tüm terör örgütlerini ve hain saldırılarını şiddetle lanetliyorum. Şehit haberleri yüreğimizi dağladı. Bugün şehitlerimizin ruhları için dua okutup lokma dağıttık. Ruhları şad olsun. Artık hiçbir eve şehit ateşinin düşmesini istemiyoruz” diye konuştu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.