İŞTE İTTİFAKIN BÜYÜKŞEHİR ADAYI!

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2018 - 21:41, Güncelleme: 12.12.2018 - 22:19 3127+ kez okundu.
 

İŞTE İTTİFAKIN BÜYÜKŞEHİR ADAYI!

CHP ve İYİ Parti anlaştı. CHP ve İYİ Parti arasında devam eden ittifak görüşmelerinden anlaşma çıktı. İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Mersin, Antalya, Denizli, Samsun ve Ordu illerinde hangi partinin adayının destekleneceği de netleşti.
CHP ve İYİ Parti arasında devam eden ittifak görüşmelerinden anlaşma çıktı.  Ankara, İzmir, Adana, Mersin, Antalya, Hatay, Denizli, Samsun ve Ordu illerinde hangi partinin adayının destekleneceği de netleşti. İYİ Parti, CHP'nin elindeki belediyelerde aday çıkarmayacak. CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Seyit Torun ile İYİ Parti Genel Sekreteri Cihan Paçacı ve Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydınarasında gerçekleşen ittifak görüşmesinden anlaşma çıktı. CHP ve İYİ Parti'nin hangi illerde yarışacağı belli oldu. İYİ PARTİ'NİN ADAYI! CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İyi Parti lideri Meral Akşener'in bu akşam gerçekleştirdikleri toplantının ardından kesinlik kazanan ittifak görüşmeleri ile birlikte, CHP'nin Denizli'de İYİ Parti adayını destekleyeceği kesinlik kazandı. İttifak Denizli kararını verdi ancak en çok merak edilen konu İYİ Parti'nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı adayının kim olacağı sorusu oldu. Merakla beklenen soru saat: 20.00 sıralarında açıklığa kavuştu. Denizli'de üç milletvekili çıkartan CHP Büyükşehiri İYİ Parti'ye verdi. Kulislere bomba gibi düşen bu gelişmenin ardından her iki partide de ardardına toplantılar düzenlendi. CHP kanadı sessizliğe bürünürken İYİ Parti yönetimi açıklama yapmaktan kaçındı. Ancak denizlikenthaber.com yaptığı görüşmelerde, İYİ Parti adayının tanıdık bir isim olduğu bilgisine ulaştı. Kulislerde İYİ Parti'den Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığına sadece ittifakın adayı olması halinde sıcak bakan Ümit Bahtiyar'ın adaylığının kesin olduğu bilgisine ulaştı.  "MORALİMİZ BOZUK, ÜZGÜNÜZ" Haberin duyulmasının ardından denizlikenthaber.com olarak ulaştığımız CHP Denizli Milletvekili Haşim Teoman Sancar, gelişmeleri doğrulayarak, "Moralimiz bozuk, üzgünüz" dedi. Sancar, yarın yapılacak olan PM toplantısında bu karardan dönülmesini umduğumu belirterek, "Henüz her şey bitmedi, böyle bir durum Denizlimiz için olumlu sonuçlar doğurmaz. Üzgünüz, bu konuda çalışmalarımız davam ediyor." Şeklinde konuştu. 
CHP ve İYİ Parti anlaştı. CHP ve İYİ Parti arasında devam eden ittifak görüşmelerinden anlaşma çıktı. İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Mersin, Antalya, Denizli, Samsun ve Ordu illerinde hangi partinin adayının destekleneceği de netleşti.

CHP ve İYİ Parti arasında devam eden ittifak görüşmelerinden anlaşma çıktı.  Ankara, İzmir, Adana, Mersin, Antalya, Hatay, Denizli, Samsun ve Ordu illerinde hangi partinin adayının destekleneceği de netleşti. İYİ Parti, CHP'nin elindeki belediyelerde aday çıkarmayacak.

CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Seyit Torun ile İYİ Parti Genel Sekreteri Cihan Paçacı ve Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydınarasında gerçekleşen ittifak görüşmesinden anlaşma çıktı. CHP ve İYİ Parti'nin hangi illerde yarışacağı belli oldu.

İYİ PARTİ'NİN ADAYI!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İyi Parti lideri Meral Akşener'in bu akşam gerçekleştirdikleri toplantının ardından kesinlik kazanan ittifak görüşmeleri ile birlikte, CHP'nin Denizli'de İYİ Parti adayını destekleyeceği kesinlik kazandı. İttifak Denizli kararını verdi ancak en çok merak edilen konu İYİ Parti'nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı adayının kim olacağı sorusu oldu. Merakla beklenen soru saat: 20.00 sıralarında açıklığa kavuştu. Denizli'de üç milletvekili çıkartan CHP Büyükşehiri İYİ Parti'ye verdi. Kulislere bomba gibi düşen bu gelişmenin ardından her iki partide de ardardına toplantılar düzenlendi. CHP kanadı sessizliğe bürünürken İYİ Parti yönetimi açıklama yapmaktan kaçındı. Ancak denizlikenthaber.com yaptığı görüşmelerde, İYİ Parti adayının tanıdık bir isim olduğu bilgisine ulaştı. Kulislerde İYİ Parti'den Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığına sadece ittifakın adayı olması halinde sıcak bakan Ümit Bahtiyar'ın adaylığının kesin olduğu bilgisine ulaştı. 

"MORALİMİZ BOZUK, ÜZGÜNÜZ"

Haberin duyulmasının ardından denizlikenthaber.com olarak ulaştığımız CHP Denizli Milletvekili Haşim Teoman Sancar, gelişmeleri doğrulayarak, "Moralimiz bozuk, üzgünüz" dedi. Sancar, yarın yapılacak olan PM toplantısında bu karardan dönülmesini umduğumu belirterek, "Henüz her şey bitmedi, böyle bir durum Denizlimiz için olumlu sonuçlar doğurmaz. Üzgünüz, bu konuda çalışmalarımız davam ediyor." Şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.