Muhtar adayının beğenmediği yorum yüzünden bıçakladığı adamın tedavisi sürüyor

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.10.2023 - 13:11, Güncelleme: 09.10.2023 - 13:31 5532+ kez okundu.
 

Muhtar adayının beğenmediği yorum yüzünden bıçakladığı adamın tedavisi sürüyor

DENİZLİ (İHA) - Denizli’nin Çivril ilçesinde adaylığıyla ilgili haberin altına bir kadın tarafından yazılan yorumu beğenmeyen muhtar adayının bıçakladığı kocanın tedavisi sürerken, yorumu yapan kadın ise yaşadıklarını anlattı.
Çivril ilçesine bağlı merkez Yukarı Mahalle’de yaşayan Fethan T., 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri için açıkladığı muhtar adaylığını yerel gazeteye verdiği demeç ile sürdürdü. “Mahallelinin desteği tam” başlığıyla yer alan haberini sosyal medyasında paylaşan muhtar adayı Fethan A.’ya çok sayıda yorum geldi. Paylaşıma yapılan yorumlardan birisi ise Özlem G. isimli bir vatandaştan geldi. Yaptığı paylaşımın altına “Nereden biliyorsunuz da mahallenin desteği tam diyorsunuz. Gelip sordunuz mu Yukarı Mahallelilere? Bizim üstümüzden haber yapıyorsunuz” şeklindeki yoruma kızan Fethan T., iddiaya göre, yorumu görünce sinirlenmesi ile Özlem G.’ye “Kendini bilmez, hadsiz” diye mesaj gönderdi. Mesajı gören Özlem G.’nin kocası Cengiz G. ise muhtar adayının eşine yönelik attığı mesajın nedenini ise telefon ile arayarak sordu. Telefonda yaşanan sözlü tartışmanın ardından kızı ve bir bayanla birlikte işten çıkan karı kocanın yanına gelen Fethan T., yanında bulundurduğu ileri sürülen bıçağı Cengiz G.’nin karın boşluğuna sapladı. Kanlar içinde yerde kalan Cengiz G., kaldırıldığı Çivril Devlet Hastanesi’nin ardından geçirdiği iç kanama nedeniyle Pamukkale Üniversitesi Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. Muhtar adayı Fethan T., sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. “Şu anda eşimin sağlık durumu biraz iyi gidiyor” Yaşadığı tartışmayı ve eşinin sağlık durumu hakkında ilk kez konuşan Özlem G., “Bir tane yerel gazete de bir haber yayınlandı. Bu haber de ise Fethan T.'nin mahalleli tarafından desteklediği belirtilmiş. Ben de 'Mahallenin tam desteklediğini nereden biliyorsunuz' gibi bir yorum yazdım. Muhtar adayı bu yorumum üzerine bana mesaj attı. Biz buna cevap vermedik ve akşam yine mesaj attı. Ondan sonra aramaya başladı ve o esnada işte çalışıyorduk. Nerede olduğumuzu sordu ve bunun üzerine yanına kızını ve yakınını alıp, bize doğru gelirken yolun üstünde karşılaştık. Arabaları kenara koyduk ve bize bağırmaya başladı. Eşim sorun olmadığını anlatmaya çalışıyorken, muhtar adayı arabasından bıçağı alıp geldi. Bana doğru salladı ve eşim beni çekti. Kızı bana bağırıp, hırpaladı. Arbedede eşimi bıçakladı ve biz kanlar içerisinde kalan eşimi hastaneye götürmek için harekete geçtik. O esnada ise muhtar adayı elindeki bıçağı yol kenarına bıçağı attığını gördük. Şu anda eşimin sağlık durumu biraz iyi gidiyor ve iç kanamayı durdurdular. Ağrısı çok ve tedavisi sürüyor. Muhtarlık adaylığı için bu hale gelmemiz bizi üzdü ve biz şikayetçiyiz” dedi. Öte yandan olayın karşı tarafı olan muhtar adayı Fethan T.'nin yakınları ise yaşananlardan dolayı Özlem G.'yi sorumlu tutarken, suç aleti bıçağı da babasının değil arbedede yaralanan Cengiz G.'nin yanında getirdiğini öne sürdü.  
DENİZLİ (İHA) - Denizli’nin Çivril ilçesinde adaylığıyla ilgili haberin altına bir kadın tarafından yazılan yorumu beğenmeyen muhtar adayının bıçakladığı kocanın tedavisi sürerken, yorumu yapan kadın ise yaşadıklarını anlattı.

Çivril ilçesine bağlı merkez Yukarı Mahalle’de yaşayan Fethan T., 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri için açıkladığı muhtar adaylığını yerel gazeteye verdiği demeç ile sürdürdü. “Mahallelinin desteği tam” başlığıyla yer alan haberini sosyal medyasında paylaşan muhtar adayı Fethan A.’ya çok sayıda yorum geldi. Paylaşıma yapılan yorumlardan birisi ise Özlem G. isimli bir vatandaştan geldi. Yaptığı paylaşımın altına “Nereden biliyorsunuz da mahallenin desteği tam diyorsunuz. Gelip sordunuz mu Yukarı Mahallelilere? Bizim üstümüzden haber yapıyorsunuz” şeklindeki yoruma kızan Fethan T., iddiaya göre, yorumu görünce sinirlenmesi ile Özlem G.’ye “Kendini bilmez, hadsiz” diye mesaj gönderdi.

Mesajı gören Özlem G.’nin kocası Cengiz G. ise muhtar adayının eşine yönelik attığı mesajın nedenini ise telefon ile arayarak sordu. Telefonda yaşanan sözlü tartışmanın ardından kızı ve bir bayanla birlikte işten çıkan karı kocanın yanına gelen Fethan T., yanında bulundurduğu ileri sürülen bıçağı Cengiz G.’nin karın boşluğuna sapladı. Kanlar içinde yerde kalan Cengiz G., kaldırıldığı Çivril Devlet Hastanesi’nin ardından geçirdiği iç kanama nedeniyle Pamukkale Üniversitesi Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. Muhtar adayı Fethan T., sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“Şu anda eşimin sağlık durumu biraz iyi gidiyor”
Yaşadığı tartışmayı ve eşinin sağlık durumu hakkında ilk kez konuşan Özlem G., “Bir tane yerel gazete de bir haber yayınlandı. Bu haber de ise Fethan T.'nin mahalleli tarafından desteklediği belirtilmiş. Ben de 'Mahallenin tam desteklediğini nereden biliyorsunuz' gibi bir yorum yazdım. Muhtar adayı bu yorumum üzerine bana mesaj attı. Biz buna cevap vermedik ve akşam yine mesaj attı. Ondan sonra aramaya başladı ve o esnada işte çalışıyorduk. Nerede olduğumuzu sordu ve bunun üzerine yanına kızını ve yakınını alıp, bize doğru gelirken yolun üstünde karşılaştık. Arabaları kenara koyduk ve bize bağırmaya başladı. Eşim sorun olmadığını anlatmaya çalışıyorken, muhtar adayı arabasından bıçağı alıp geldi. Bana doğru salladı ve eşim beni çekti. Kızı bana bağırıp, hırpaladı. Arbedede eşimi bıçakladı ve biz kanlar içerisinde kalan eşimi hastaneye götürmek için harekete geçtik. O esnada ise muhtar adayı elindeki bıçağı yol kenarına bıçağı attığını gördük. Şu anda eşimin sağlık durumu biraz iyi gidiyor ve iç kanamayı durdurdular. Ağrısı çok ve tedavisi sürüyor. Muhtarlık adaylığı için bu hale gelmemiz bizi üzdü ve biz şikayetçiyiz” dedi.

Öte yandan olayın karşı tarafı olan muhtar adayı Fethan T.'nin yakınları ise yaşananlardan dolayı Özlem G.'yi sorumlu tutarken, suç aleti bıçağı da babasının değil arbedede yaralanan Cengiz G.'nin yanında getirdiğini öne sürdü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.