İŞTE BAKANIN DENİZLİ PROGRAMI

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2019 - 15:11, Güncelleme: 31.01.2019 - 15:11 3562+ kez okundu.
 

İŞTE BAKANIN DENİZLİ PROGRAMI

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli 1 Şubat 2019 Cuma günü şehrimize gelerek çeşitli ziyaret ve açılışlar gerçekleştirecek.
1Şubat 2019'da Ankara'dan Denizli'ye hava yoluyla sabah 8.30 sularında ulaşım sağlayacak olan Bakan Bekir Pakdemirli ilk olarak  Denizli Ticaret Borsası tarafından yürütülmekte olan “Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme Projesi” kapsamında 5 Yılda 500 bin Sertifikalı Ceviz Fidanı dağıtım kampanyasına destek olmak amacı ile 110 bin adet fidanın dağıtım törenine katılacak. Tören saat 10.30'da Sevindik Kapalı Pazaryerinde düzenlenecek.  Ardından saat 11.00'de gerçekleştirilecek olan  sokak hayvanlarının daha modern ve konforlu bir tesise kavuşması için hayata geçirilen Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma, Rehabilitasyon Merkezi ve Doğal Yaşam Parkı'nın açılış törenine katılacak.  Açılış sonrası Bakan Pakdemirli Denizli Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz'i ziyaret edecek. Ziyaret sonrası bakan ile birlikte protokol eşliğinde bir dizi esnaf ziyaretleri gerçekleştirilecek. Buradan Anemon Otel'de muhtarlar ve bazı sektör liderleri ile bir araya gelecek olan Pakdemirli akşam saatlerinde Ankara'ya geri döncek.  .    
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli 1 Şubat 2019 Cuma günü şehrimize gelerek çeşitli ziyaret ve açılışlar gerçekleştirecek.

1Şubat 2019'da Ankara'dan Denizli'ye hava yoluyla sabah 8.30 sularında ulaşım sağlayacak olan Bakan Bekir Pakdemirli ilk olarak  Denizli Ticaret Borsası tarafından yürütülmekte olan “Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme Projesi” kapsamında 5 Yılda 500 bin Sertifikalı Ceviz Fidanı dağıtım kampanyasına destek olmak amacı ile 110 bin adet fidanın dağıtım törenine katılacak. Tören saat 10.30'da Sevindik Kapalı Pazaryerinde düzenlenecek. 

Ardından saat 11.00'de gerçekleştirilecek olan  sokak hayvanlarının daha modern ve konforlu bir tesise kavuşması için hayata geçirilen Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma, Rehabilitasyon Merkezi ve Doğal Yaşam Parkı'nın açılış törenine katılacak. 

Açılış sonrası Bakan Pakdemirli Denizli Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz'i ziyaret edecek. Ziyaret sonrası bakan ile birlikte protokol eşliğinde bir dizi esnaf ziyaretleri gerçekleştirilecek. Buradan Anemon Otel'de muhtarlar ve bazı sektör liderleri ile bir araya gelecek olan Pakdemirli akşam saatlerinde Ankara'ya geri döncek. 

.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.