Öğretmenlerle buluşan Başkan Zolan, “Eğitim her şeyin başıdır”

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2023 - 12:11, Güncelleme: 24.11.2023 - 12:12 1279+ kez okundu.
 

Öğretmenlerle buluşan Başkan Zolan, “Eğitim her şeyin başıdır”

Öğretmenlerle buluşan Başkan Zolan, “Eğitim her şeyin başıdır”
24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenleri ağırlayan Başkan Zolan, eğitim için tüm kurumların seferber olması, vatandaşların da destek vermesi gerektiğini belirterek, “Çünkü eğitim her şeyin başıdır” dedi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenleri ağırladı. İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan ziyarette yaptığı konuşmada, Denizli’de 16 bin öğretmenin görev yaptığını belirterek, selamlarını getirdiğini kaydetti. Başkan Zolan’ın eğitime çok büyük destekler verdiğini vurgulayarak tüm eğitim camiası adına teşekkür eden Müdür Çalışkan, “Denizli’de şanslıyız. Çünkü eğitimin ihtiyaçları bitmiyor. Her zaman ne dersek, bir dediğimizi iki etmiyorsunuz. Desteklerinizden ve vizyonunuzdan dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi. Öğretmenler Günü kutlamalarının bu yıl 1 haftaya yayıldığına dikkati çeken Çalışkan, Başkan Zolan’ın bu süreçteki programlarına katılmasının da kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. “Öğretmenlerimiz için ne yapsak azdır” Başkan Zolan ise, öğretmenlerin baş tacı olduğunu belirterek, “Bizleri yetiştiren, büyüten, öğreten, geleceğe hazırlayan öğretmenlerimiz için ne yapsak azdır” dedi. Eğitim için sadece Milli Eğitim Bakanlığı veya Milli Eğitim Müdürlüklerinin değil tüm kurumların seferber olması, vatandaşların da destek vermesi gerektiğini kaydeden Başkan Zolan, “Çünkü eğitim her şeyin başıdır. Eğitim olmadığı zaman diğerlerinin varlığının hiçbir anlamı yoktur. Öğretmenler Gününüzü tekrar kutluyor, sağlıklı, sıhhatli, mutlu bir ömür diliyorum” ifadelerini kullandı.
Öğretmenlerle buluşan Başkan Zolan, “Eğitim her şeyin başıdır”

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenleri ağırlayan Başkan Zolan, eğitim için tüm kurumların seferber olması, vatandaşların da destek vermesi gerektiğini belirterek, “Çünkü eğitim her şeyin başıdır” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenleri ağırladı. İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan ziyarette yaptığı konuşmada, Denizli’de 16 bin öğretmenin görev yaptığını belirterek, selamlarını getirdiğini kaydetti. Başkan Zolan’ın eğitime çok büyük destekler verdiğini vurgulayarak tüm eğitim camiası adına teşekkür eden Müdür Çalışkan, “Denizli’de şanslıyız. Çünkü eğitimin ihtiyaçları bitmiyor. Her zaman ne dersek, bir dediğimizi iki etmiyorsunuz. Desteklerinizden ve vizyonunuzdan dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi. Öğretmenler Günü kutlamalarının bu yıl 1 haftaya yayıldığına dikkati çeken Çalışkan, Başkan Zolan’ın bu süreçteki programlarına katılmasının da kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

“Öğretmenlerimiz için ne yapsak azdır”
Başkan Zolan ise, öğretmenlerin baş tacı olduğunu belirterek, “Bizleri yetiştiren, büyüten, öğreten, geleceğe hazırlayan öğretmenlerimiz için ne yapsak azdır” dedi. Eğitim için sadece Milli Eğitim Bakanlığı veya Milli Eğitim Müdürlüklerinin değil tüm kurumların seferber olması, vatandaşların da destek vermesi gerektiğini kaydeden Başkan Zolan, “Çünkü eğitim her şeyin başıdır. Eğitim olmadığı zaman diğerlerinin varlığının hiçbir anlamı yoktur. Öğretmenler Gününüzü tekrar kutluyor, sağlıklı, sıhhatli, mutlu bir ömür diliyorum” ifadelerini kullandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.