Başer’den MERKEZ MUTFAK projesi

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 15.03.2024 - 14:06, Güncelleme: 15.03.2024 - 14:06 2008+ kez okundu.
 

Başer’den MERKEZ MUTFAK projesi

Cumhur İttifakı Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, seçim kampanyası kapsamında göreve geldiklerinde Merkezefendi’de gerçekleştireceği projeleri vatandaşlarla paylaşmaya devam ediyor. Başer’in projelerinden biri de isteyen herkesin ücretsiz kurslarla sertifakalı aşçı olabileceği Merkez Mutfak projesi.
HABER MERKEZİ Cumhur İttifakı’nı Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in açıkladığı projeleri ilgili alanlarınca prim yapmaya devam ediyor. Başer’in son açıkladığı Merkez Mutfak Projesi ise gastronomiye ilgisi olanların beğenisini kazandı. Bu proje ile vatandaşlar, profesyonel şeflerden ücretsiz kurs alarak mutfakta ustalaşma imkanına sahip olacaklar. Kursu başarı ile tamamlayanlara ise sertifika verilecek. SERTİFİKALI KURSLAR ÖNEM TAŞIYOR Vatandaşların mutfaktaki becerilerini arttırmanın yanında yeni istihdam kapılarını da açmak olan AK Parti Merezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in bu projesi, vatandaşların aldıkları sertifikalar ile iş hayatına atılabilir ve yeni fırsatlara doğrudan erişme imkanına sahip olabilmelerini amaçlıyor. İnsan gücünün değerlendirilmesinin önemi göz önüne alındığında, bu tür projelerin toplumun geneline büyük faydalar sağladığı açıkça görülüyor. İSTİHDAM KAPILARINI AÇACAK PROJE Merkezefendi’de yaşayan vatandaşlara hizmet etmek, yaşam standartlarını yükseltmek ve her bireyin potansiyelini en üst seviyede kullanmasını sağlama için projeler oluşturan Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer'in Merkez Mutfak Projesi, kalifiye iş gücü pazarına giriş için de yeni istihdam kapılarının açılmasına faydalı olacak bir proje olarak değerlendiriliyor.  
Cumhur İttifakı Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, seçim kampanyası kapsamında göreve geldiklerinde Merkezefendi’de gerçekleştireceği projeleri vatandaşlarla paylaşmaya devam ediyor. Başer’in projelerinden biri de isteyen herkesin ücretsiz kurslarla sertifakalı aşçı olabileceği Merkez Mutfak projesi.

HABER MERKEZİ

Cumhur İttifakı’nı Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in açıkladığı projeleri ilgili alanlarınca prim yapmaya devam ediyor. Başer’in son açıkladığı Merkez Mutfak Projesi ise gastronomiye ilgisi olanların beğenisini kazandı. Bu proje ile vatandaşlar, profesyonel şeflerden ücretsiz kurs alarak mutfakta ustalaşma imkanına sahip olacaklar. Kursu başarı ile tamamlayanlara ise sertifika verilecek.

SERTİFİKALI KURSLAR ÖNEM TAŞIYOR

Vatandaşların mutfaktaki becerilerini arttırmanın yanında yeni istihdam kapılarını da açmak olan AK Parti Merezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in bu projesi, vatandaşların aldıkları sertifikalar ile iş hayatına atılabilir ve yeni fırsatlara doğrudan erişme imkanına sahip olabilmelerini amaçlıyor. İnsan gücünün değerlendirilmesinin önemi göz önüne alındığında, bu tür projelerin toplumun geneline büyük faydalar sağladığı açıkça görülüyor.

İSTİHDAM KAPILARINI AÇACAK PROJE

Merkezefendi’de yaşayan vatandaşlara hizmet etmek, yaşam standartlarını yükseltmek ve her bireyin potansiyelini en üst seviyede kullanmasını sağlama için projeler oluşturan Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer'in Merkez Mutfak Projesi, kalifiye iş gücü pazarına giriş için de yeni istihdam kapılarının açılmasına faydalı olacak bir proje olarak değerlendiriliyor.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.