Merkezefendi Belediyesi’nin yeni bütçesi belli oldu

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2023 - 14:00, Güncelleme: 10.10.2023 - 14:00 5331+ kez okundu.
 

Merkezefendi Belediyesi’nin yeni bütçesi belli oldu

DENİZLİ (İHA) - Merkezefendi Belediye Meclisi’nin Ekim Ayı toplantısında yapılan görüşmeler sonucunda 2024 yılı bütçesi, 1 Milyar 800 Milyon TL oldu.
Merkezefendi Belediye Meclisi'nin Ekim Ayı toplantısının 2. Oturumu gerçekleştirildi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın başkanlığında toplanan mecliste 9 madde görüşüldü. Gündem maddeleri arasında yer alan 2024 yılı bütçe görüşmeleri de tamamlandı. Müdürlük nezdinde oylamaya sunulan bütçe ve performans programı oy çokluğu ile kabul edildi. Merkezefendi Belediyesi’nin 2024 yılı bütçesi 1 Milyar 800 Milyon TL olarak belirlendi. “İlçemize hayırlı olsun” Bütçenin hazırlanmasında emeği geçen çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Doğan, 2024 yılı bütçesinin Merkezefendi’ye hayırlı olmasını diledi. Başkan Doğan, “Hemşehrilerimizin taleplerini karşılamak için projeler ve hizmetler gerçekleştiriyoruz. Bütçemizi en iyi şekilde kullanarak ilçemiz için çalışıyoruz. 2024 yılı bütçemiz ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.
DENİZLİ (İHA) - Merkezefendi Belediye Meclisi’nin Ekim Ayı toplantısında yapılan görüşmeler sonucunda 2024 yılı bütçesi, 1 Milyar 800 Milyon TL oldu.

Merkezefendi Belediye Meclisi'nin Ekim Ayı toplantısının 2. Oturumu gerçekleştirildi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın başkanlığında toplanan mecliste 9 madde görüşüldü. Gündem maddeleri arasında yer alan 2024 yılı bütçe görüşmeleri de tamamlandı. Müdürlük nezdinde oylamaya sunulan bütçe ve performans programı oy çokluğu ile kabul edildi. Merkezefendi Belediyesi’nin 2024 yılı bütçesi 1 Milyar 800 Milyon TL olarak belirlendi.

“İlçemize hayırlı olsun”
Bütçenin hazırlanmasında emeği geçen çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Doğan, 2024 yılı bütçesinin Merkezefendi’ye hayırlı olmasını diledi. Başkan Doğan, “Hemşehrilerimizin taleplerini karşılamak için projeler ve hizmetler gerçekleştiriyoruz. Bütçemizi en iyi şekilde kullanarak ilçemiz için çalışıyoruz. 2024 yılı bütçemiz ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.