İLK RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2019 - 11:27, Güncelleme: 25.01.2019 - 11:27 3953+ kez okundu.
 

İLK RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Türkiye'nin en köklü firmalarından biri olan Pamukkale Turizmin iflas haberi şok etkisi yaratmıştı
İzmir 1. Asliye Mahkemesi, Pamukkale AŞ'nin konkordato talebini reddederek şirketin iflasını kararlaştırmıştı. Bu karar tüm başta Denizli olmak üzere tüm Türkiye’de şok etkisi yarattı. Pamukkale Turizmin sahiplerinden Mazlum Bababalım, İzmir, Uşak ve Denizli’de konkordato için dava açtıklarını söyleyerek, “Denizli’de ve Uşak’ta davalar lehimize sonuçlandı. İzmir’de ise aleyhimize sonuçlandı. Mahkemenin verdiği karara itiraz ediyoruz” dedi. Pamukkale Turizm Yönetim Kurulundan yapılan açıklamada ise “Ülkemizin ulusal bir değeri olan, Pamukkale Turizm olarak sizleri sevdiklerine ulaştırmaya devam etmek üzere çabamızı sürdürmekteyiz. Bir süredir yaşadığımız olumsuzlukları aşabilmek amacı ile gerçekleştirdiğimiz başvurular ve hukuki süreçler devam etmektedir. Seferlerimizde hiçbir değişiklik olmayıp, bu döneme özel faaliyet izni alınmıştır. Tüm çalışmalarımız normal seyrinde devam etmektedir. Bu güne kadar olduğu gibi bu süreçte de standartlarımızdan taviz vermeyeceğiz. Sevgi ve güven ile yıllardır bizi tercih eden, tüm yolcularımızın bizleri yalnız bırakmayacaklarına inancımız tamdır. Destekleriniz için yürekten teşekkürler” denildi Ayrıca Pamukkale Turizm resmi sosyal medya hesabındanda yolcularına yönelik içerisinde bulundukları durumun seferlerini etlkilemeyeceğine dair şöyle bir paylaşımda bulundular.
Türkiye'nin en köklü firmalarından biri olan Pamukkale Turizmin iflas haberi şok etkisi yaratmıştı

İzmir 1. Asliye Mahkemesi, Pamukkale AŞ'nin konkordato talebini reddederek şirketin iflasını kararlaştırmıştı. Bu karar tüm başta Denizli olmak üzere tüm Türkiye’de şok etkisi yarattı. Pamukkale Turizmin sahiplerinden Mazlum Bababalım, İzmir, Uşak ve Denizli’de konkordato için dava açtıklarını söyleyerek, “Denizli’de ve Uşak’ta davalar lehimize sonuçlandı. İzmir’de ise aleyhimize sonuçlandı. Mahkemenin verdiği karara itiraz ediyoruz” dedi. Pamukkale Turizm Yönetim Kurulundan yapılan açıklamada ise “Ülkemizin ulusal bir değeri olan, Pamukkale Turizm olarak sizleri sevdiklerine ulaştırmaya devam etmek üzere çabamızı sürdürmekteyiz. Bir süredir yaşadığımız olumsuzlukları aşabilmek amacı ile gerçekleştirdiğimiz başvurular ve hukuki süreçler devam etmektedir. Seferlerimizde hiçbir değişiklik olmayıp, bu döneme özel faaliyet izni alınmıştır. Tüm çalışmalarımız normal seyrinde devam etmektedir. Bu güne kadar olduğu gibi bu süreçte de standartlarımızdan taviz vermeyeceğiz. Sevgi ve güven ile yıllardır bizi tercih eden, tüm yolcularımızın bizleri yalnız bırakmayacaklarına inancımız tamdır. Destekleriniz için yürekten teşekkürler” denildi

Ayrıca Pamukkale Turizm resmi sosyal medya hesabındanda yolcularına yönelik içerisinde bulundukları durumun seferlerini etlkilemeyeceğine dair şöyle bir paylaşımda bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.