İLK AÇIKLAMA AVUKATLARINDAN GELDİ

DENİZLİ EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2018 - 12:38, Güncelleme: 26.12.2018 - 12:38 2586+ kez okundu.
 

İLK AÇIKLAMA AVUKATLARINDAN GELDİ

Dev firma konkordato ilan ettiğini açıkladı. Kararı yönetim kurulu adına avukatları gerçekeleştirdi
Denizli’de 39 yıl önce kurulan ve bugün 40 süpermarkete ulaşan Cemal Pekdemir’e ait Pekdemir Çiftliği konkordato ilan etti. Pekdemir Çiftliği Yönetim Kurulu adına vekalet eden Avukat Recep Seyhan tarafından yapılan açıklamada, “Cemal Pekdemir ailesine at olan PEKDEMİR Çiftliği AŞ. 39 yıl önce kurulmuş olup, sizlerin destekler ile 40 süpermarket ve yüzlerce çalışanı ile Denizli başta olmak üzere Aydın, İzmir, Afyon ve Burdur illerinde müşterilerine en kaliteli ürünler en uygun fiyata sunmaya çalışmaktadır. Küresel ekonomik krizin Türkiye’deki yansımaları ve yakın geçmişimizde oluşan yüksek kur ve finansman giderlerinin katlanılamaz boyuta gelmiş olması şirketimizin nakit dengesini olumsuz etkilemiştir. Müvekkil şirketin içinde bulunduğu dar boğazı aşabilmesi ve nakit akışını sağlayabilmesi için borçlarını yapılandırması kaçınılmaz hale gelmiştir. Bu süreçte çalışanlarının tedarikçilerinin ve müşterilerinin tüm haklarını korumak ve işletmenin devamlılığının sağlanması birinci önceliği olup tüm paydaşları ile birlik beraberlik içerisinde bu süreçten en kısa sürede çıkmak adına Denizli Ticaret Mahkemesine 24.12.2018 tarihinde Konkordato talebinde bulunmuş ve sayın mahkeme tarafından şirketimize geçici mühlet kararı verilmiştir” denildi.
Dev firma konkordato ilan ettiğini açıkladı. Kararı yönetim kurulu adına avukatları gerçekeleştirdi

Denizli’de 39 yıl önce kurulan ve bugün 40 süpermarkete ulaşan Cemal Pekdemir’e ait Pekdemir Çiftliği konkordato ilan etti.

Pekdemir Çiftliği Yönetim Kurulu adına vekalet eden Avukat Recep Seyhan tarafından yapılan açıklamada, “Cemal Pekdemir ailesine at olan PEKDEMİR Çiftliği AŞ. 39 yıl önce kurulmuş olup, sizlerin destekler ile 40 süpermarket ve yüzlerce çalışanı ile Denizli başta olmak üzere Aydın, İzmir, Afyon ve Burdur illerinde müşterilerine en kaliteli ürünler en uygun fiyata sunmaya çalışmaktadır. Küresel ekonomik krizin Türkiye’deki yansımaları ve yakın geçmişimizde oluşan yüksek kur ve finansman giderlerinin katlanılamaz boyuta gelmiş olması şirketimizin nakit dengesini olumsuz etkilemiştir. Müvekkil şirketin içinde bulunduğu dar boğazı aşabilmesi ve nakit akışını sağlayabilmesi için borçlarını yapılandırması kaçınılmaz hale gelmiştir. Bu süreçte çalışanlarının tedarikçilerinin ve müşterilerinin tüm haklarını korumak ve işletmenin devamlılığının sağlanması birinci önceliği olup tüm paydaşları ile birlik beraberlik içerisinde bu süreçten en kısa sürede çıkmak adına Denizli Ticaret Mahkemesine 24.12.2018 tarihinde Konkordato talebinde bulunmuş ve sayın mahkeme tarafından şirketimize geçici mühlet kararı verilmiştir” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.