İLK 500'DEKİ FİRMALARI KUTLADI

DTO HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.05.2018 - 18:46, Güncelleme: 30.05.2018 - 20:35 3309+ kez okundu.
 

İLK 500'DEKİ FİRMALARI KUTLADI

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, 2017 yılı verilerine göre Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasına giren Denizlili 11 firmayı tebrik etti.
Başkan Erdoğan, “Denizli’den listeye giren firmalarımız, gururumuz oldu. 500 büyük sanayi kuruluşu listesine girmeyi başaran Denizlimiz, daha çok çalışarak ve üreterek, ülkemiz ekonomisine katkı sağlamaya devam etmektedir” dedi. Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, İstanbul Sanayi Odası (İSO)’nın 500 Büyük Sanayi Kuruluşu açıklaması üzerine bir değerlendirmede bulundu. Başkan Erdoğan, 2016 yılında İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasına Denizli’den 12 firmanın girdiğini anımsattı. Bu yıl ise, enerji sektöründe faaliyet gösteren bir firmanın liste dışında kaldığını belirtti. Erdoğan, “2017 yılı verilerine göre, 11 firmamızın listeye girdiğini gördük. Bu firmalardan 5’i kablo ve bakır tel, 2’si demir-çelik, 2’si gıda, 2’si de tekstil sektöründe faaliyet göstermekte. Son 5 yılın verilerini değerlendirdiğimizde, ilk 500 firma sıralamasında 11-12 firmayla, Denizlimiz yerini koruyor.” diye konuştu. Türkiye’nin en büyükleri arasında yer alan Denizlili isimlerin genelinin aynı zamanda en çok ihracat yapan firmalar olduğunu da vurgulayan Başkan Erdoğan, “Veriler, Denizli’nin üreterek Türkiye ekonomisine ciddi anlamda katkı sağlamaya devam ettiğini gösteriyor. Listeye giren 11 firma, şehrimizin gururu olmuştur. Hepsini tebrik ediyorum” dedi. İLK 500 SIRA NO KURULUŞLAR
Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, 2017 yılı verilerine göre Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasına giren Denizlili 11 firmayı tebrik etti.

Başkan Erdoğan, “Denizli’den listeye giren firmalarımız, gururumuz oldu. 500 büyük sanayi kuruluşu listesine girmeyi başaran Denizlimiz, daha çok çalışarak ve üreterek, ülkemiz ekonomisine katkı sağlamaya devam etmektedir” dedi. Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, İstanbul Sanayi Odası (İSO)’nın 500 Büyük Sanayi Kuruluşu açıklaması üzerine bir değerlendirmede bulundu. Başkan Erdoğan, 2016 yılında İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasına Denizli’den 12 firmanın girdiğini anımsattı. Bu yıl ise, enerji sektöründe faaliyet gösteren bir firmanın liste dışında kaldığını belirtti. Erdoğan, “2017 yılı verilerine göre, 11 firmamızın listeye girdiğini gördük. Bu firmalardan 5’i kablo ve bakır tel, 2’si demir-çelik, 2’si gıda, 2’si de tekstil sektöründe faaliyet göstermekte. Son 5 yılın verilerini değerlendirdiğimizde, ilk 500 firma sıralamasında 11-12 firmayla, Denizlimiz yerini koruyor.” diye konuştu. Türkiye’nin en büyükleri arasında yer alan Denizlili isimlerin genelinin aynı zamanda en çok ihracat yapan firmalar olduğunu da vurgulayan Başkan Erdoğan, “Veriler, Denizli’nin üreterek Türkiye ekonomisine ciddi anlamda katkı sağlamaya devam ettiğini gösteriyor. Listeye giren 11 firma, şehrimizin gururu olmuştur. Hepsini tebrik ediyorum” dedi.

İLK 500 SIRA NO KURULUŞLAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.