İlçeler arasında bir ilk Artık vizyon filmler Sarayköy’de

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2018 - 10:41, Güncelleme: 15.10.2018 - 10:41 3879+ kez okundu.
 

İlçeler arasında bir ilk Artık vizyon filmler Sarayköy’de

Sarayköy, Denizli ilçeleri arasında bir ilki gerçekleştirdi. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 2014 yılında vatandaşlara verdiği vaadi olan sinema sözünü yerine getirdi. Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi sinema salonu beyaz perdesini Türkiye’yle aynı anda vizyona giren Yol Arkadaşım 2 ve İstanbul Muhafızları filmleriyle açtı.
Her gün sanat, kültür ve eğitimde yeni adımlar atan Sarayköy’de dikkatleri üzerine çekecek bir kültür sanat hizmeti daha hayata geçti.  Denizli ilçeleri arasında ilk olma özelliği taşıyan sinema hizmetini 30 bin 462 nüfusa sahip Sarayköy’ün Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş hayata geçirdi. 2014 yılında ilçe halkına sinema vaadinde bulunan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, bu vaadini yerine getirmek için önce söz verdiği hizmete yakışacak bir mekan inşası için start vermiş. İlçenin havasını değiştiren Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’ni kısa zamanda vatandaşların hizmetine sunmuştu. Vizyon filmlerin ilçeye gelmesi için kolları sıvayan Başkan Özbaş, yapılan görüşmelerinden ardından Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’nin sinema salonunu vizyon filmlerle vatandaşlarla buluşturdu. Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi sinema salonu Yol Arkadaşım 2 ve İstanbul Muhafızları filmleriyle beyaz perdesini açtı. Türkiye’yle aynı anda Sarayköylülerle buluşan filmlere vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Sarayköy’de sinemanın başlamasının ilk gününde eşi Esin Özbaş, oğulları Ahmet Sefa ve Fatih Özbaş ile birlikte sinemaya gelen Başkan Özbaş, çok heyecanlı olduğunu ifade ederek, “ Hemşehrilerimizle kurduğumuz hayallerimiz var ve her geçen gün bu hayallerimizi gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyim. Bugün çok daha heyecanlıyım. Çünkü Sarayköylü hemşehrilerimize verdiğimiz sinema sözümüzü yerine getirdik. Bugün Sarayköy, beyaz perdesini vizyon filmlerle araladı. 30 yıl önce Sarayköy’de yazlık-kışlık sinema vardı. Çocukluğumda çok güzel bir ambiyans vardı. Yıllar sonra o güzel ambiyansı ilçemizde tekrar yaşamak istedik.  Çok şükür ki artık ilçemizde sinema var. Geçen hafta da belediyemiz bünyesinde kurulan tiyatro kulübümüzün gösterisi olmuştu. Bunlar kültürel-sanatsal gelişmişliğin belirleyici faktörleridir. Biz Sarayköy’ün bunu kaldıracağını düşünüyorduk. Sarayköy yıllarca sinema, tiyatro, müzikallerle kendisini göstermiş bir ilçeydi. Benim annem ve rahmetli babam 1950 yıllarında ailecek müzikallere gider evlerine dönerlermiş. Rahmetli babam bana sürekli anlatırdı. Bu anılar bende çok büyük izler bıraktı. Sarayköy’ün güzel tesisleri, çalışmaları, faaliyetleri hak ettiğini düşünüyorum. Bu yüzdende en güzel hizmetleri hemşehrilerimiz ile paylaşmaya devam edeceğiz” dedi. Sarayköy’e tüm Denizli halkını davet eden Başkan Özbaş, yeni hizmetlerle vatandaşları buluşturmaya devam edeceğini aktardı.
Sarayköy, Denizli ilçeleri arasında bir ilki gerçekleştirdi. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 2014 yılında vatandaşlara verdiği vaadi olan sinema sözünü yerine getirdi. Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi sinema salonu beyaz perdesini Türkiye’yle aynı anda vizyona giren Yol Arkadaşım 2 ve İstanbul Muhafızları filmleriyle açtı.

Her gün sanat, kültür ve eğitimde yeni adımlar atan Sarayköy’de dikkatleri üzerine çekecek bir kültür sanat hizmeti daha hayata geçti.  Denizli ilçeleri arasında ilk olma özelliği taşıyan sinema hizmetini 30 bin 462 nüfusa sahip Sarayköy’ün Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş hayata geçirdi.

2014 yılında ilçe halkına sinema vaadinde bulunan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, bu vaadini yerine getirmek için önce söz verdiği hizmete yakışacak bir mekan inşası için start vermiş. İlçenin havasını değiştiren Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’ni kısa zamanda vatandaşların hizmetine sunmuştu.

Vizyon filmlerin ilçeye gelmesi için kolları sıvayan Başkan Özbaş, yapılan görüşmelerinden ardından Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’nin sinema salonunu vizyon filmlerle vatandaşlarla buluşturdu.

Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi sinema salonu Yol Arkadaşım 2 ve İstanbul Muhafızları filmleriyle beyaz perdesini açtı. Türkiye’yle aynı anda Sarayköylülerle buluşan filmlere vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Sarayköy’de sinemanın başlamasının ilk gününde eşi Esin Özbaş, oğulları Ahmet Sefa ve Fatih Özbaş ile birlikte sinemaya gelen Başkan Özbaş, çok heyecanlı olduğunu ifade ederek, “ Hemşehrilerimizle kurduğumuz hayallerimiz var ve her geçen gün bu hayallerimizi gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyim. Bugün çok daha heyecanlıyım. Çünkü Sarayköylü hemşehrilerimize verdiğimiz sinema sözümüzü yerine getirdik. Bugün Sarayköy, beyaz perdesini vizyon filmlerle araladı. 30 yıl önce Sarayköy’de yazlık-kışlık sinema vardı. Çocukluğumda çok güzel bir ambiyans vardı. Yıllar sonra o güzel ambiyansı ilçemizde tekrar yaşamak istedik.  Çok şükür ki artık ilçemizde sinema var. Geçen hafta da belediyemiz bünyesinde kurulan tiyatro kulübümüzün gösterisi olmuştu. Bunlar kültürel-sanatsal gelişmişliğin belirleyici faktörleridir. Biz Sarayköy’ün bunu kaldıracağını düşünüyorduk. Sarayköy yıllarca sinema, tiyatro, müzikallerle kendisini göstermiş bir ilçeydi. Benim annem ve rahmetli babam 1950 yıllarında ailecek müzikallere gider evlerine dönerlermiş. Rahmetli babam bana sürekli anlatırdı. Bu anılar bende çok büyük izler bıraktı. Sarayköy’ün güzel tesisleri, çalışmaları, faaliyetleri hak ettiğini düşünüyorum. Bu yüzdende en güzel hizmetleri hemşehrilerimiz ile paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

Sarayköy’e tüm Denizli halkını davet eden Başkan Özbaş, yeni hizmetlerle vatandaşları buluşturmaya devam edeceğini aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.